Schoolkamp

Brood & Spelen biedt ondersteuning bij de organisatie en uitvoer van uw schoolkamp

Elk jaar is het weer een heel geregel: de organisatie van het schoolkamp. Een geschikte accommodatie, een leerzaam en leuk programma en gezond en lekker eten. Het vraagt veel tijd van de leerkrachten om een fantastisch schoolkamp in elkaar te zetten. Voor de leerlingen is dit echter vaak het hoogtepunt van hun basisschooltijd. Gelukkig biedt Brood & Spelen hulp bij de organisatie van uw schoolkamp.

Wat bieden wij?

Wij kunnen u alles uit handen nemen, maar ook een gedeelte van onderstaande zaken voor u regelen:

  • Locaties door heel Nederland en in het buitenland. Zowel kamperen als een verblijf in een groepsaccommodatie behoren tot de mogelijkheden.
  • Een volledig verzorgd programma inclusief de benodigde materialen. We kunnen ook een gedeelte van uw programma invullen.
  • Begeleiders voor de activiteiten en het koken van de maaltijden
  • Maaltijden, drinken, tussendoortjes
  • (Bus)vervoer van en naar de locatie

Waarom Brood & Spelen?

Voor de schoolkampen werkt Brood & Spelen samen met haar partner Vinea Vakanties. Vinea is dé jeugdreisspecialist van Nederland en heeft enorm veel expertise en ervaring met het organiseren van (school)kampen. Ze werken met goed opgeleide begeleiders die uiteraard in het bezit zijn van een VOG. Daarnaast is Vinea aangesloten bij alle relevante keurmerken, zoals de ANVR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Dit zorgt voor (financiële) zekerheid en betrouwbaarheid.

Lees hier meer over de schoolkampen

Bekijk de verschillende locaties en programma’s

Vraag een vrijblijvende offerte aan