Studiedagen-opvang

Als school heb je meerdere studiedagen in een schooljaar, die voor het team en de ontwikkeling van de leerkrachten heel belangrijk zijn. Voor ouders betekent het anderzijds vaak dat ze moeite moeten doen om opvang te regelen voor hun kind(eren). Dit probleem lossen wij vanuit Brood & Spelen graag op met onze speciale opvang tijdens studiedagen. Hieronder kan je meer lezen over deze unieke vorm van opvang.

Uniek: opvang speciaal tijdens studiedagen

Hoe ziet de studiedagen-opvang eruit?

We kunnen op enkele of alle studiedagen van de school dagopvang aanbieden. De invulling van de dagen is geheel op maat, aangepast aan de wensen en mogelijkheden die de (omgeving van de) school biedt. Je kunt hierbij denken aan leuke activiteiten zoals Levend Memory of Ganzenbord, een survival parcours of knutselen. Kinderen zijn vrij om te beslissen of ze hieraan mee willen doen of niet.

Zomeropvang_Harderwijk

Hoe werkt studiedagen-opvang?

Als school kies je ervoor om de studiedagen-opvang aan te bieden. Wij maken vervolgens een programma voor de studiedagen op basis van de mogelijkheden en wensen van jullie school.
Ouders hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven per mail. Per studiedag betalen zij hiervoor een vast bedrag. Dit is inclusief drinken en een broodje knakworst tussen de middag. Voor de school zijn er geen kosten verbonden aan deze vorm van opvang.

Let op: Per studiedag geldt een minimum van 10 aanmeldingen om doorgang te garanderen.

Begeleiding tijdens de studiedagen-opvang

De dagen worden begeleid door de overblijfkrachten en/of de schoolcoördinator die we ook inzetten voor de tussenschoolse opvang. Voor veel kinderen zullen dit bekende gezichten zijn. Uiteraard zijn alle begeleiders in het bezit van een VOG.

Meld jouw school aan

In het kort

  • Inclusief drinken, tussendoortjes, een broodje knakworst en activiteiten
  • Voor de school zijn er geen kosten verbonden aan deze vorm van opvang.
  • Leuke activiteiten aangepast aan de mogelijkheden in (de omgeving van) de school

Daarom kies je voor studiedagen-opvang

  • Opvang speciaal tijdens studiedagen van de school
  • Voor iedereen! Ook voor kinderen die geen gebruik maken van TSO of BSO
  • Een superleuke dag vol leuke activiteiten zoals Levend Memory, Stratego of knutselen
  • Ouders die geen gebruik maken BSO bieden wij hierbij een oplossing!

Vragen? Laat het ons weten!