Studiedagenopvang

Als school heb je meerdere studiedagen in een schooljaar die voor de ontwikkeling van de leerkrachten heel belangrijk zijn. Voor ouders betekenen deze studiedagen vaak dat ze moeite moeten doen om opvang te regelen voor hun kind(eren). Vanuit Brood & Spelen denken wij graag met de school en ouders mee en bieden een oplossing: studiedagenopvang. Wij verzorgen op studiedagen een actief en creatief dagprogramma op uw school. Lang niet alle ouders maken gebruik van een naschoolse opvang en wij willen die ouders tegemoetkomen door op school de kinderen een hele leuke dag te bezorgen. Wij hanteren hierbij de reguliere schooltijden en deze dag zal in en rond uw school plaatsvinden.

Een studiedag voor u, een opvangprobleem voor ouders?

Hoe ziet de studiedagenopvang eruit?

We kunnen op enkele of alle studiedagen van de school dagopvang aanbieden. De invulling van de dagen is geheel op maat, aangepast aan de wensen en mogelijkheden die de (omgeving van de) school biedt. Je kunt hierbij denken aan leuke activiteiten zoals levend memory of ganzenbord, een survival parcours of knutselen. Kinderen zijn vrij om te beslissen of ze hieraan mee willen doen of niet.

Zomeropvang_Harderwijk

Hoe werkt studiedagenopvang?

Als school kies je ervoor om de studiedagenopvang aan te bieden. Wij maken vervolgens een programma voor de studiedagen op basis van de mogelijkheden en wensen van jullie school.
Ouders hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven per mail. Per studiedag betalen zij hiervoor een vast bedrag. Voor de school zijn er geen kosten verbonden aan deze vorm van opvang.

Let op: Per studiedag geldt een minimum van 10 aanmeldingen om doorgang te garanderen.

Begeleiding tijdens de studiedagenopvang

De dagen worden begeleid door de overblijfkrachten en/of de schoolcoördinator die we ook inzetten voor de tussenschoolse opvang. Voor veel kinderen zullen dit bekende gezichten zijn. Uiteraard zijn alle begeleiders in het bezit van een VOG.

Bent u een ouder en heeft de school van uw kind studiedagenopvang, dan kunt u uw kind via onderstaande button aanmelden.

Meld uw kind aan

Heeft u als school interesse in de studiedagenopvang? Klik dan op onderstaande button.

Meld jouw school aan

In het kort

  • Voor de school zijn er geen kosten verbonden aan deze vorm van opvang
  • Voor de ouders slechts €35,00
  • Leuke activiteiten aangepast aan de mogelijkheden in (de omgeving van) de school

Daarom kies je voor studiedagen-opvang

  • Opvang speciaal tijdens studiedagen van de school
  • Voor iedereen! Ook voor kinderen die geen gebruik maken van de TSO of BSO
  • Een superleuke dag boordevol creatieve, sportieve en avontuurlijke activiteiten
  • Wij bieden een oplossing voor ouders die geen gebruik maken van de BSO!

Vragen? Laat het ons weten!