Over Brood & Spelen

Onze organisatie is opgericht in 2004. Wij bieden kinderopvang in een veilige omgeving met een ontwikkelingsstimulerend klimaat, waarbij samenwerken centraal staat. We zijn de laatste jaren flink gegroeid. Ondertussen telt onze organisatie meer dan 900 medewerkers, waaronder 800 vrijwilligers. Brood & Spelen is actief op meer dan 80 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwacht en heeft 2 locaties voor buitenschoolse opvang. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Scherpenzeel.

Brood & Spelen is persoonlijk, actief en eigentijds

Onze medewerkers zijn betrokken en weten wat er speelt, bij de kinderen en in ons werkgebied. We communiceren 1-op-1 met kinderen, ouders en scholen. We weten de voornamen en wanneer iemand jarig is. Oprechte interesse, in beweging blijven en betrokkenheid zijn woorden die ons kenmerken. We gaan voor avontuur, ontdekken en ontwikkeling. Ook spelen we in op ontwikkelingen en actuele activiteiten. Tijdens het WK voetbal ontwerpen we WK shirts en als het Modderdag is, spelen we met modder en zand.

Een vast gezicht, een vertrouwd gevoel
Op basisscholen in Nederland zorgen wij ervoor dat de tussenschoolse opvang goed verloopt en aansluit bij de visie van de school. Bij onze buitenschoolse opvang locaties werken wij met vaste gezichten op de groep en met lokale specialisten, zoals een sportleraar, een dansdocent of een kunstenaar. We zorgen voor een afwisselend activiteitenaanbod voor verschillende leeftijden.