Werken bij

Dagelijks zetten al onze betrokken medewerkers en vrijwilligers alles op alles om kinderen een leuke tijd te bezorgen. Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Vacatures vrijwilligers

Of het nu gaat om een vrijwilliger die het overblijven verzorgt of een pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf die met liefde voor de allerkleinsten zorgt of een sportmedewerker die uitdagende activiteiten organiseert op de buitenschoolse opvang. De kernwoorden persoonlijk, actief en eigentijds staan elke dag centraal.

Onze medewerkers zijn betrokken en ondernemend en vinden het leuk om wat nieuws te doen en te leren. Ook zijn ze zelfstandig en integer. Hieronder twee medewerkers aan het woord.

“Ik zorg ervoor dat de Sport BSO’s draaien. Zo regel ik niet alleen de alledaagse gang van zaken, maar regel ik ook de nieuwe aanmeldingen en rondleidingen. Verder verdeel ik de taken onder de pedagogisch medewerkers, stuur ik ze aan en maak ik de roosters. Daarnaast sport ik ook lekker mee met de kinderen en stel ik het activiteitenprogramma samen. Mijn baan is dus erg veelzijdig.” Joris Kemp, locatiecoördinator bij de Sport BSO’s in Leidsche Rijn.

“Ik krijg er energie van als alles goed verloopt en dat de kinderen het fijn hebben gehad en lekker gespeeld hebben. Het is gaaf als bijvoorbeeld een kind dat nooit knutselt het nu juist wel gaat doen. Ook laat ik de kinderen zelf het spel bedenken. Ze zijn dan zó trots dat ze het zelf hebben bedacht.” Canan Kocaoz, schoolcoördinator bij Brood & Spelen.

Kom jij ons team versterken? Wij gaan graag met je in gesprek.

Solliciteer direct!