Aan de bak dag 2015

Kinderen van Brood & Spelen Kinderopvang gaan donderdag aan de bak voor SOS kinderdorpen.

De kinderen van de buitenschoolse opvang locaties van Brood & Spelen in Nederland gaan aanstaande donderdag 22 oktober 2015 aan de bak voor het goede doel. Ze gaan cupcakes bakken en verkopen voor SOS kinderdorpen.

Aan de bakdag 2015

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen hebben de handen ineen geslagen en organiseren op donderdag 22 oktober de Aan de bak dag 2015. BSO’s in Nederland zijn opgeroepen om cupcakes te bakken en te verkopen voor het goede doel. Brood & Spelen Kinderopvang bakt natuurlijk mee.

Een veilige en liefdevolle familie

De opbrengst gaat naar kinderen zonder veilig of liefdevol thuis. Een veilige en liefdevolle familie is dé basis voor de ontwikkeling van een kind. Geen enkel kind wordt geboren om alleen op te groeien. Een op de zes kinderen heeft echter geen veilig thuis in een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen helpt deze kinderen en geeft ze weer een lieve familie. Daarom werken Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen internationaal samen vanuit de overtuiging: familie is het mooiste recept.

Kinderen in Diemen gaan aan de bak

De kinderen van kindcentrum Toversteen in Diemen gaan om 11:00 op bezoek bij bejaardenhuis De Diem en gaan daar cupcakes versieren en verkopen samen met de ouderen. Ook ouders kunnen een bestelling doen.

Kinderen in Beverwijk gaan aan de bak

De kinderen van BSO het Kompas, BSO Giraf en BSO de Duinhut organiseren op de Drechtstraat 9 in Beverwijk een leuke middag voor ouders en kinderen die geheel in het teken staat van het goede doel. Je kan cupcakes versieren, je laten schminken, je nagels laten lakken, meedoen aan een workshop sport & spel en lekker springen op het springkussen. Er worden ook kunstwerken verkocht voor het goede doel. Het thema van de middag is kunst. De kunst om kinderen in ontwikkelingslanden te helpen.

Kinderen in Amsterdam gaan aan de bak

De kinderen van BSO Camelot in het centrum van Amsterdam gaan ook samen op pad om de zelfgemaakte cupcakes te verkopen. Bij BSO de Waterval op de van Hallstraat gaan ze in de ochtend met de kinderen bakken, versieren en inpakken. De cupcakes worden dan aan de ouders verkocht. Ook worden er allemaal spellen georganiseerd.

Kinderen in Haarlem aan de bak

In Haarlem gaan ze met de kinderen van kindcentrum Greiner cupcakes bakken en versieren. Na het versieren worden de cupcakes mooi verpakt met een lintje en een kaartje eraan. Daarna worden ze verkocht.