Praktische informatie zomerweken

Hieronder vind je informatie over allerlei praktische zaken zoals de voeding, breng- en haaltijden en de paklijst. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

 

Voeding

Onze zomerweken zijn all-inclusive: lunch, drinken en tussendoortjes zijn gewoon inbegrepen.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen lekker en gezond kunnen eten en bieden daarom altijd een ruime keuze en gevarieerde maaltijden.

Lunch
We bieden altijd volkoren- en witbrood aan en daarnaast beschuit, crackers en rijstwafels. Daarnaast natuurlijk meerdere soorten beleg zoals kaas, verschillende soorten vleeswaren, pindakaas en zoet beleg. Ook is er altijd fruit aanwezig en zorgen we altijd voor een aanvulling op de maaltijd met bijvoorbeeld een broodje knakworst, soep of wentelteefjes.

Tussendoortjes
Er is altijd water en limonade beschikbaar en tijdens ontbijt en lunch ook melk en vruchtensap. Op ons zomerkamp krijgen de kinderen af en toe ook een glaasje frisdrank.
Omdat we de hele dag actief bezig zijn is het belangrijk dat de kinderen regelmatig een tussendoortje eten. We zorgen voor voldoende afwisseling en bieden bijvoorbeeld fruit, sultana’s en af en toe een snoepje aan.

Breng- en haaltijden

Bij de dagopvang gelden de volgende tijden:

Brengen: 08.15 tot 08.45 uur
Ophalen: 17.00 tot 17.30 uur

Bereikbaarheid en gebruik mobiele telefoons

Tijdens onze zomerweken zijn we 24/7 bereikbaar, indien je belt buiten onze kantoortijden staat op de voicemail het nummer ingesproken van ons noodnummer. Daarnaast krijg je op de locatie een visitekaartje met het locatienummer. Voor praktische vragen kan je dit nummer overdag altijd bellen.

Het meenemen van een mobiele telefoon door de kinderen raden wij af. Onze ervaring is dat het niet bevorderlijk is voor het groepsproces als de kinderen een telefoon bij zich hebben. Mocht je in contact willen komen met je kind, dan kan dat altijd via ons kantoor of de locatie zelf. De kinderen kunnen indien nodig ook altijd met de locatietelefoon naar hun ouders bellen.

Mocht je kind toch een mobiele telefoon mee hebben, dan mag deze alleen gebruikt worden op vrije momenten en niet tijdens gezamenlijke activiteiten of het eten. De kinderen dienen zelf hun telefoon te bewaren, wij nemen deze niet in.

Paklijst

Voor vertrek ontvang je van ons de laatste praktische informatie, waarin onder andere een paklijst te vinden is.