Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Globe in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van De Globe in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilliger/schaduwcoördinator voor de overblijf – basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ook schaduwcoördinator wil zijn voor basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Saltoschool Cornelis Jetses  in Eindhoven

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Saltoschool Cornelis Jetses in Eindhoven.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool PWA in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de PWA in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – ’t Carillon in Gouda

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op ’t Carillon in Gouda.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Antoniusschool in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Franciscusschool in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Franciscusschool in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – De Mariaschool in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Mariaschool in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – basisschool De Triangel in Leende

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Triangel in Leende.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – de Wheemschool in Voorthuizen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wheemschool in Voorthuizen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Montessorischool Parijsch in Culemborg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Montessorischool Parijsch in Culemborg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Wijngaard in Doorn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wijngaard in Doorn.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Holk in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Holk in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Beatrixschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Beatrixschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Bongerd in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Bongerd in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Fontein, locatie de Burgthof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Fontein, locatie de Lijsterhof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein locatie Lijsterhof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Lees meer