Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers op het plein – basisschool Villa Vlinderhof in Waalwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Villa Vlinderhof in Waalwijk.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool Kentalis in Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Kentalis in Zoetermeer.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – De Tijl Uilenspiegelschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Tijl Uilenspiegelschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool El Amien in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool El Amien 2 in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Rehobothschool in Naarden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Rehobothschool in Naarden.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Ichthusschool in Putten

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool Louise d’ Coligny in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Louise d’ Coligny in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool Oranje Nassauschool in Zandvoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Oranje Nassauschool in Zandvoort.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Driesprong in Soest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Driesprong in Soest.

Lees meer

 Vrijwilligers voor de overblijf – Het Middelpunt in Hoogvliet

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Middelpunt in Hoogvliet.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool Yunus Emre (locatie Schalkburgerstraat) in Den Haag

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Yunus Emre.

Lees meer

 Vrijwilligers op het plein – basisschool Yunus Emre (locatie Berensteinlaan) in Den Haag

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Yunus Emre.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Eilanden in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Eilanden in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – de Bareel in Heemskerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Bareel in Heemskerk.

Lees meer

 Vrijwilligers voor op het plein – de Zuidooster in Aalsmeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Zuidooster in Aalsmeer.

Pauzebegeleiders voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Mikado in Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf op de Mikado in Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Odyssee in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool de Odyssee in Amsterdam.

Vrijwilligers voor de overblijf – De Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – De Wijngaard in Doorn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Wijngaard in Doorn.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Werkschuit in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van De Werkschuit in Haarlem.

Vrijwilligers voor op het plein – Johannesschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Johannesschool in Amsterdam.

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Armhoefse Akker een creatieve vrijwilliger die tegen vergoeding de binnen activiteiten wil gaan organiseren.

Lees meer

Vrijwilliger/schaduwcoördinator voor de overblijf  – Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilliger/schaduwcoördinator die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Jong Geleerd actieve vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de overblijf.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Pauzebegeleiders voor de gezonde overblijf voor de toekomst – De Wegwijzer in Lomm

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf op De Wegwijzer in Lomm.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Springbeek in Hout-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Springbeek in Hout-Blerick

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – de Lemborgh in Limbricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Lemborgh in Limbricht

Vrijwilligers voor op de overblijf – De Glashorst in Scherpenzeel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf  op De Glashorst in Scherpenzeel.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Daalhuizen in Velp.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool ’t Bijenveld in Leuth

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen  helpen tijdens de overblijf op ’t Bijenveld in Leuth.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer