Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor de overblijf – De Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – De Wijngaard in Doorn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Wijngaard in Doorn.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Tijl Uilenspiegelschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Tijl Uilenspiegelschool in Amsterdam (Bos- en Lommer).

Vrijwilligers voor de overblijf – Wheemschool in Voorthuizen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wheemschool in Voorthuizen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Patricius in Echt

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Patricius in Echt.

Vrijwilligers voor op het plein – Kentalis in Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van basisschool Kentalis in Zoetermeer

Vrijwilligers voor op het plein – De Werkschuit in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van De Werkschuit in Haarlem.

Vrijwilligers voor op het plein – Johannesschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Johannesschool in Amsterdam.

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Armhoefse Akker een creatieve vrijwilliger die tegen vergoeding de binnen activiteiten wil gaan organiseren.

Lees meer

Vrijwilliger/schaduwcoördinator voor de overblijf  – Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilliger/schaduwcoördinator die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Jong Geleerd actieve vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de overblijf.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam Zuid

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam Zuid.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf –  St. Martinusschool in Millingen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de St. Martinusschool.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Prins Alexanderschool in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Prins Alexanderschool in Rotterdam

Overblijfmedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – De Wegwijzer in Lomm

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf op De Wegwijzer in Lomm.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Sterrenrijk in Geleen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Sterrenrijk in Geleen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Saltoschool Cornelis Jetses in Eindhoven

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Saltoschool Cornelis Jetses in Eindhoven.

Vrijwilligers voor op het plein – de Schakel in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Schakel in Harderwijk.

Vrijwilligers voor de overblijf – Het Middelpunt in Hoogvliet

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Het Middelpunt in Hoogvliet.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Springbeek in Hout-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Springbeek in Hout-Blerick

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Vrijwilligers voor op het plein – de Alexanderschool in Bennekom

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Alexanderschool in Bennekom.

Vrijwilligers voor op het plein – de Lemborgh in Limbricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Lemborgh in Limbricht

Vrijwilligers voor op het plein – de Rozemarn in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Rozemarn in Amsterdam

Vrijwilligers voor op het plein – de Achtsprong in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Achtsprong in Amsterdam

Vrijwilligers voor op het plein – Willespoort in Wilnis

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein de Willespoort in Wilnis

Vrijwilligers voor op het plein – de Visserschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Visserschool in Amsterdam.

Vrijwilligers voor de overblijf – de International French school in Amsterdam Zuid

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de International French school in Amsterdam – Zuid.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – Prins Willem Alexander in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Prins Willem Alexander in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – De Glashorst in Scherpenzeel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf  op De Glashorst in Scherpenzeel.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Ichthusschool in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Daalhuizen in Velp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – Basisschool De Velduil in Houten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf van De Velduil in Houten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – Basisschool De Samensprong in Grubbenvorst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Samensprong in Grubbenvorst

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool Louise d’ Coligny in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Louise d’ Coligny in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool ’t Bijenveld in Leuth

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen  helpen tijdens de overblijf op ’t Bijenveld in Leuth.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Montessorischool Parijsch in Culemborg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Montessorischool Parijsch in Culemborg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Bongerd in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Bongerd in Ede.

Lees meer