Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor op het plein  – Basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van De Meridiaan in Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool Louise d’ Coligny in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Louise d’ Coligny in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool ’t Bijenveld in Leuth

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op ’t Bijenveld in Leuth.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Rank in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Rank in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – ’t Carillon in Gouda

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op ’t Carillon in Gouda.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Antoniusschool in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Franciscusschool in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Franciscusschool in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Montessorischool Parijsch in Culemborg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Montessorischool Parijsch in Culemborg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Beatrixschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Beatrixschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Bongerd in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Bongerd in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Fontein, locatie de Burgthof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Fontein, locatie de Lijsterhof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein locatie Lijsterhof in Barneveld.

Lees meer