Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de basisschool Daalhuizen in Velp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf –  Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam Zuid

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam – Zuid.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – De Mariaschool in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Mariaschool in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – basisschool De Triangel in Leende

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Triangel in Leende.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – basisschool de Schalm in Steyl

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Schalm in Steyl.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – de Wheemschool in Voorthuizen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wheemschool in Voorthuizen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Montessorischool Parijsch in Culemborg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Montessorischool Parijsch in Culemborg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Ichthusschool in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Brugge in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Brugge in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Margrietschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Margrietschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Stap in Landsmeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Stap in Landsmeer.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Wijngaard in Doorn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wijngaard in Doorn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Het Kristal in Almere

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Kristal in Almere.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Akker in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Akker in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Horizon Brenner in Amsterdam West

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op basisschool De Horizon locatie Brenner in Amsterdam West.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool PWA in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PWA in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op de Ichthusschool Amsterdam Osdorp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Mikado in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Mikado in Venlo-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Holk in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Holk in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Het Startblok in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Startblok in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisscholen De Rank en De Schakel in  Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Rank en basisschool De Schakel in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Beatrixschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Beatrixschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Bij de Bron in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij basisschool Bij de Bron in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Bongerd in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Bongerd in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Oranje Nassauschool in Zandvoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Oranje Nassauschool in Zandvoort.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Springbeek in Hout Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Springbeek in Hout Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Fontein, locatie de Burgthof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Fontein, locatie de Lijsterhof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein locatie Lijsterhof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Lees meer