Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool PassePartout in Tegelen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PassePartout in Tegelen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – St. Martinusschool in Millingen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de St. Martinusschool in Millingen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool PWA in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de PWA in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Kring in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Kring in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – ’t Carillon in Gouda

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op ’t Carillon in Gouda.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – de Johannesschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Johannesschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Antoniusschool in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Kring in Driebergen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Kring.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Franciscusschool in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Franciscusschool in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de basisschool Daalhuizen in Velp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf –  Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam Zuid

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op Lycée Français Vincent van Gogh in Amsterdam – Zuid.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – De Mariaschool in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Mariaschool in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op fusieschool Op ’t Hof – De Malsenburg in Tricht.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – basisschool De Triangel in Leende

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op De Triangel in Leende.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – de Wheemschool in Voorthuizen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Wheemschool in Voorthuizen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Montessorischool Parijsch in Culemborg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Montessorischool Parijsch in Culemborg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – de Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Ichthusschool in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Wijngaard in Doorn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wijngaard in Doorn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Het Kristal in Almere

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Kristal in Almere.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Akker in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Akker in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Mikado in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Mikado in Venlo-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Holk in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Holk in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Beatrixschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Beatrixschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Bij de Bron in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij basisschool Bij de Bron in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool de Bongerd in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Bongerd in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Springbeek in Hout Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Springbeek in Hout Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Fontein, locatie de Burgthof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Fontein, locatie de Lijsterhof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein locatie Lijsterhof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Lees meer