Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor de overblijf  – Basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Jong Geleerd actieve vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de overblijf.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Bommelstein in Almere

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf op basisschool Bommelstein in Almere.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Samensprong in Grubbenvorst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf op basisschool De Samensprong in Grubbenvorst

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Lycee Francais Vincent van Gogh in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf op basisschool Lycee Francais Vincent van Gogh in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – OBS Nicolaas Beets in Rijswijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf bij OBS Nicolaas Beets in Rijswijk.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – De Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool De Kring in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Kring in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool RK de Regenboog in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool RK de Regenboog in Rotterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Springbeek in Hout-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Springbeek in Hout-Blerick.

Lees meer

GBT keukenhulp – Basisschool de Harlekijn in Landgraaf

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste keukenhulp die tegen vergoeding wil helpen met de gezonde overblijf op Basisschool De Harlekijn in Landgraaf.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool As-Soeffah in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf op basisschool As-Soeffah in Amsterdam.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – diverse scholen in Landgraaf

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij diverse basisscholen in Landgraaf.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisschool de Wegwijzer in Lomm

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij de Wegwijzer in Lomm.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisscholen in Simpelveld en Bocholtz

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij basisscholen Meridiaan in Simpelveld en BS Bocholtz in Bocholtz.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Patricius Echt

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool Patricius in Echt.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool de Kardinaal Alfrinkschool in Wageningen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Kardinaal Alfrinkschool in Wageningen

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool Het Talent in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool Het Talent in Amsterdam

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool ASV Dalton Amersfoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool ASV Dalton in Amersfoort.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Johannesschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Johannesschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – basisschool de Tamboerijn in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Tamboerijn in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die tegen vergoeding wil helpen tijdens de overblijf op basisschool de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

GBT keukenhulp – Basisschool de Schatgraver in Landgraaf

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste keukenhulp die tegen vergoeding wil helpen met de gezonde overblijf bij De Schatgraver in Landgraaf.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – de Ireneschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Ireneschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Franciscusschool in Ede

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Franciscusschool in Ede.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool El Amien 2 in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool El Amien 2.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Schakel in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Schakel in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool het Startblok in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool het Startblok in Harderwijk

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool de Klimroos in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool de Klimroos in Roosendaal.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – OBS Prins Willem Alexander in Beusichem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij OBS Prins Willem Alexander in Beusichem.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Vondelschool in Bussum

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Vondelschool in Bussum.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Willespoort in Wilnis

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Willespoort in Wilnis.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Mikado in Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij de Mikado in Blerick.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Harlekijn in Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij de Harlekijn in Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Kentalis in Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Kentalis in Zoetermeer.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij basisschool de Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Akker in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Akker in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Samensprong in Grubbenvorst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Samensprong in Grubbenvorst.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisschool Toermalijn in Tegelen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij de Toermalijn in Tegelen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Hobbitstee in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Hobbitstee in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Margrietschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Margrietschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – St. Martinusschool in Millingen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de St. Martinusschool in Millingen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool Antonius in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Villa Vlinderhof in Waalwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Villa Vlinderhof in Waalwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Rehobothschool in Naarden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Rehobothschool in Naarden.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – De Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij van de Ichthusschool in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Driesprong in Soest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Driesprong in Soest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool het Middelpunt in Hoogvliet

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij het Middelpunt in Hoogvliet.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Werkschuit in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Werkschuit in Haarlem.

Vrijwilligers voor de overblijf  – Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor op de overblijf – Basisschool de Glashorst in Scherpenzeel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf  bij de Glashorst in Scherpenzeel.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Daalhuizen in Velp.

Lees meer