Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Het Kristal in Almere

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Kristal in Almere.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Op ’t Hof in Tricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Op ’t hof in Tricht.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Hobbitstee in Montfoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Hobbitstee in Montfoort.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Meander in Amersfoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Meander in Amersfoort. Je werkt als oproepkracht.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Plevier in Hoogvliet

Wij zijn na de herfstvakantie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Plevier in Hoogvliet.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Hobbitstee in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Hobbitstee in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool ’t Carillon in Gouda

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool ’t Carillon in Gouda.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Akker in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers voor basisschool de Akker in Putten voor de maandag- en donderdagmiddag.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Stap in Landsmeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op basisschool De Stap in Landsmeer.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – De Antoniusschool in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool PWA in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PWA in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Horizon Pieter Caland in Amsterdam West

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op basisschool De Horizon locatie Pieter Caland in Amsterdam West.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Horizon Brenner in Amsterdam West

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op basisschool De Horizon locatie Brenner in Amsterdam West.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Brederodeschool in Santpoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Brederodeschool in Santpoort.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool PWA in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PWA in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Ichthusschool in Amsterdam Osdorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen op de Ichthusschool Amsterdam Osdorp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Odyssee in Amsterdam Osdorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Odyssee in Amsterdam Osdorp.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Huizingaschool in Amsterdam Slotervaart

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Huizingaschool in Amsterdam Slotervaart.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Pendulaschool in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Pendulaschool in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Meridiaan in Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Mikado in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Mikado in Venlo-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Holk in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Holk in Nijkerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Het Startblok in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Het Startblok in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Rank in  Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Rank in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Ericaschool in Otterlo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Ericaschool in Otterlo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Armhoefse Akker in Tilburg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Armhoefse Akker in Tilburg.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool RKPWA in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool RKPWA in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Beatrixschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Beatrixschool in Ermelo.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – basisschool De Bareel in Heemskerk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij basisschool De Bareel in Heemskerk.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Titus Brandsmaschool in Venlo Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Bij de Bron in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij basisschool Bij de Bron in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Oranje Nassauschool in Zandvoort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Oranje Nassauschool in Zandvoort.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Rehobothschool in Ochten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Rehobothschool in Ochten.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Springbeek in Hout Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Springbeek in Hout Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Fridtjof Nansen in Rotterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Fontein Burgthof in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Willem van Oranjeschool in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Willem van Oranjeschool in Haarlem.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Prins Willem Alexanderschool in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Koningin Emmaschool in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op de Koningin Emmaschool in Haarlem.

Lees meer