Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de overblijf of voor op het plein. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Pijlstaart in Vinkeveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool Lycée Français Vincent van Gogh

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Lycée Français Vincent van Gogh.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool De Bommelstein in Almere

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Bommelstein in Almere.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Schakel in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Schakel in Harderwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool het Startblok in Harderwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij het Startblok in Harderwijk

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool de Klimroos in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Klimroos in Roosendaal.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – OBS Prins Willem Alexander in Beusichem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij OBS Prins Willem Alexander in Beusichem.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Vondelschool in Bussum

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Vondelschool in Bussum.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Willinkschool in Bennebroek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding op het schoolplein willen helpen bij de Willinkschool in Bennebroek.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Willespoort in Wilnis

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Willespoort in Wilnis.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – diverse scholen in Landgraaf

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij diverse basisscholen in Landgraaf.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Mikado in Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij de Mikado in Blerick.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Harlekijn in Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij de Harlekijn in Blerick.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisschool Langeberg in Brunssum

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf bij de Langeberg in Brunssum.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Kentalis in Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Kentalis in Zoetermeer.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Lispeltuut in Lelystad

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij basisschool de Lispeltuut in Lelystad.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Akker in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Akker in Putten.

Lees meer

Naschoolse begeleiders – Basisschool de Weiert in Arcen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders die tegen vergoeding willen helpen bij de naschoolse opvang bij de Weiert in Arcen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Samensprong in Grubbenvorst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Samensprong in Grubbenvorst.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisschool Toermalijn in Tegelen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij de Toermalijn in Tegelen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Wissel in Uitgeest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Wissel in Uitgeest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool het Sterrenrijk in Geleen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op het Sterrenrijk in Geleen.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisscholen in Simpelveld en Bocholtz

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij basisscholen Meridiaan in Simpelveld en BS Bocholtz in Bocholtz.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Hobbitstee in Eemnes

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Hobbitstee in Eemnes.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Kardinaal Alfrinkschool in Waddinxveen.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Margrietschool in Ermelo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Margrietschool in Ermelo.

Lees meer

 Vrijwilligers voor de overblijf – St. Martinusschool in Millingen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de St. Martinusschool in Millingen.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool de Springbeek in Hout-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Springbeek in Hout-Blerick.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool Antonius in Barneveld

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Antoniusschool in Barneveld.

Lees meer

Vrijwilligers op het plein – Basisschool Villa Vlinderhof in Waalwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Villa Vlinderhof in Waalwijk.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – De Rehobothschool in Naarden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Rehobothschool in Naarden.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – De Ichthusschool in Putten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij van de Ichthusschool in Putten.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Driesprong in Soest

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Driesprong in Soest.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf – Basisschool het Middelpunt in Hoogvliet

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij het Middelpunt in Hoogvliet.

Lees meer

 Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Zuidooster in Aalsmeer

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Zuidooster in Aalsmeer.

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Werkschuit in Haarlem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Werkschuit in Haarlem.

Vrijwilliger/schaduwcoördinator voor de overblijf  – Basisschool Jong Geleerd in Halfweg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilliger/schaduwcoördinator die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij Jong Geleerd in Halfweg.

Lees meer

Daarnaast zoeken wij ook op basisschool Jong Geleerd actieve vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de overblijf.

Lees meer

Vrijwilligers voor de overblijf  – Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf bij de Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick.

Lees meer

Pauzemedewerkers voor de gezonde overblijf voor de toekomst – Basisschool de Wegwijzer in Lomm

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de gezonde overblijf  bij de Wegwijzer in Lomm.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool de Lemborgh in Limbricht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van de Lemborgh in Limbricht.

Vrijwilligers voor op de overblijf – Basisschool de Glashorst in Scherpenzeel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf  bij de Glashorst in Scherpenzeel.

Lees meer

Vrijwilligers voor op het plein – Basisschool Daalhuizen in Velp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen op het plein van Daalhuizen in Velp.

Lees meer