Over onze zomerweken

Een superleuke ervaring voor kinderen en dé uitkomst voor werkende ouders. Dat zijn de zomerweken van Brood & Spelen. We bieden verschillende vormen van opvang aan, op verschillende locaties. Hieronder lees je er meer over, zodat je kunt ontdekken wat het beste bij jou en je kind past.

We bieden tijdens onze zomerweken verschillende soorten opvang aan:

Flexibele dagopvang (op locatie Ede, Harderwijk en Venlo)
Vaste dagopvang (niet meer beschikbaar)

Flexibele dagopvang

Hierbij kun je zelf kiezen hoeveel dagen je je kind komt brengen. Dus of je nou één dag of vijf dagen af wilt nemen het is allemaal mogelijk. Je bepaalt ook zelf welke dagen dit zijn. Wel dien je je kind(eren) van tevoren op te geven, het is niet mogelijk om op de dag zelf nog aan te melden.
We kunnen per dag maximaal 40 kinderen per locatie een plek bieden, dus zorg dat je je kind op tijd aanmeldt als je zeker wilt zijn van een plekje op een bepaalde dag.

We bieden twee verschillende leeftijdsgroepen: groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 8. Hierbij kijken we naar de groep waar een kind voor de zomervakantie in zat.

De flexibele dagopvang vindt plaats in de volgende weken:

  • 23 t/m 27 juli in Ede
  • 6 t/m 10 augustus in Venlo

 

Meld je direct aan

Vaste dagopvang*

Bij de vaste dagopvang kies je voor een arrangement van 3 of 5 dagen, deze dagen vinden aansluitend plaats. Dit betekent dat je kiest voor maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag of maandag t/m vrijdag. De voordelen zijn dat de kosten voor deze arrangementen voordeliger zijn dan 3 losse dagen. Ook blijft dezelfde groep kinderen gedurende 3 of 5 dagen bij elkaar.

We bieden twee verschillende leeftijdsgroepen: groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 8. Hierbij kijken we naar de groep waar een kind voor de zomervakantie in zat.

De vaste dagopvang vindt plaats in de volgende weken:

  • 30 juli t/m 3 aug in Ede
  • 13 t/m 17 aug in Venlo
  • 20 t/m 24 aug in Harderwijk

* Niet meer beschikbaar

Meld je direct aan

Alles overzichtelijk samengevat in een tabel

Aantal dagen Locatie Data
Opvangsoort
Flexibele dagopvang Flexibel, variërend van één tot vijf dagen Ede, Venlo, Harderwijk 23 t/m 27 juli

6 t/m 10 aug

20 t/m 24 aug

Vaste dagopvang Arrangement van 3 of 5 aaneengesloten dagen Harderwijk, Ede, Venlo Niet meer beschikbaar