BSO de Willink

BSO de Willink is onze BSO in Bennebroek en is gevestigd in de Willinkschool. Wij hebben een eigen ruimte in de school tot onze beschikking en kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten in de school. Wij bieden de kinderen opvang in een veilige en vertrouwde omgeving.

Rijksstraatweg 89
2121AD Bennebroek
06-10003247

De natuur ontdekken bij BSO de Willink!

Bij BSO de Willink vinden wij het belangrijk om met de kinderen in de natuur te zijn en gaan dan ook graag met ze op ontdekkingstocht, heerlijk klimmend en klauterend over de duinen heen, blote voeten in het zand en klei maken met onze handen. Wij ontdekken met de kinderen de natuur. Zijn wij niet in de natuur te vinden, dan doen we leuke activiteiten binnen. We maken o.a. lekkere, maar gezonde smoothies of bananencake en laten dit vooral aan de kinderen over. Laat het weer het toe, dan pakken we ons picknickkleed en gaan we weer op pad om samen met de kinderen een mooi plekje te zoeken om al die lekkernijen op te eten.

Is het weer wat minder, dan is er binnen ook genoeg te doen. We dagen de kinderen graag uit om creatief aan de slag te gaan. We maken bijvoorbeeld zelfportretten of doen interessante proefjes. Ook volgen we zo nu en dan een workshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dansworkshop of leren hoe we moeten toneelspelen. Bij ons zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook de tijd om lekker een boekje te lezen, even een momentje voor zichzelf. Ook daar is ruimte voor bij BSO de Willink.

Na een lange dag school kunnen kinderen bij ons ontladen door lekker te ontspannen en leuke activiteiten te ondernemen. Wij stimuleren de kinderen om met ons mee te doen, maar heeft uw kind even wat rust nodig, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij ons is ieder kind welkom en streven we naar een gezellige en ontspannen tijd voor iedereen.

 

“Juf, gaan we vandaag weer lekker buiten spelen?''

Jesse, 5 jaar.

Aanmelden

De BSO de Willink is speciaal voor de kinderen op de Willinkschool. Wilt u uw kind aanmelden? Dit kunt u doen via de button inschrijven. U ontvangt van ons bericht zodra uw kind is ingeschreven.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom binnenkort langs om de sfeer te proeven. U kunt alvast een afspraak met ons maken.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven van ons BSO.

Contact

Rijksstraatweg 89
2121AD Bennebroek

Telefoon

06-10003247

E-mail

bso-willink@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 14:45 – 18:30 uur

Woensdag: 12:15 – 18:30 uur

Vrijdag: 12.00 – 18.30 uur

Vakanties: 8:00 – 18:30 uur

Ouderinformatieboekje

Bekijk hier het ouderinformatieboekje BSO de Willink 2024.

Groepen

Wij hebben twee verticale basisgroepen: Paradijsvogels (4 t/m 7 jaar) & Feniksen (6 t/m 13 jaar).

Op dit moment hebben wij 36 kindplaatsen.

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

910 868 141

Inspectierapport

BSO de Willink | Landelijkregisterkinderopvang.nl

Inspectierapport 2024

 

 

Meer informatie

Junior locatiemanager:

Annelie Laroo
Telefoon: 06-10994777