Veilige en vertrouwde opvang

In onze kinderdagverblijven vangen wij uw kinderen van 0 tot 4 jaar op in een veilige en vertrouwde omgeving waar u uw kind met een gerust hart kunt brengen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers doen er alles aan om uw kind een leuke tijd te bezorgen.

Voor de allerkleinsten zijn een vertrouwde omgeving en bekende gezichten van groot belang. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Al onze kinderdagverblijven voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en zijn speciaal ingericht voor de allerkleinsten.

De ruimte om de wereld te ontdekken

Jonge kinderen gaan op ontdekkingsreis. Ze gaan op avontuur als de omgeving veilig is. Bij onze kinderdagverblijven vinden u en uw kinderen een veilige, vertrouwde omgeving waar we kinderen de ruimte geven om te spelen, te ontdekken en te leren. Onze pedagogisch medewerkers bieden activiteiten, ruimte, warmte en natuurlijk liefdevolle verzorging. Wij organiseren vele activiteiten, zoals gebarentaal voor baby’s, het onderzoeken van verschillende materialen, zoals rijst, watten en water. En wat denk je van lekker spelen in de modder op onze jaarlijkse modderdag. Lekker vies worden mag bij ons ook. Wij hebben speciale speelplekken voor de allerkleinsten, zoals bijvoorbeeld een groene avonturentuin in Beverwijk. Ook leren we met het programma Uk & Puk en Puk & Ko. Zo gaan de kinderen straks goed voorbereid naar school.

Onze gekwalificeerde medewerkers

De pedagogisch medewerkers van Brood & Spelen hebben een pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3. Al onze medewerkers hebben een EHBO diploma en zijn gercertificeerd BHV’er. Voor alle medewerkers organiseren wij ook pedagogische trainingen. Wij werken hiervoor samen met dé Kinderopvangacademie. Ook worden er op onze locaties stagiaires begeleid. 

Kom een keertje vrijblijvend kijken?

U en uw kind(eren) zijn van harte welkom op onze locaties.