Dagopvang Ede

Helaas is de dagopvang in Ede niet meer beschikbaar.

Groep 1 t/m 3

Elke dag heeft weer een superleuk nieuw thema. ’s Ochtends maken we met elkaar de schatkist open om te ontdekken wat er vandaag op het programma staat. Wie raadt aan de hand van de voorwerpen als eerste wat het thema van de dag is? Vlaggetjes, slingers en recepten om de lekkerste taarten te maken? Dan is het thema natuurlijk feest! En als je een heleboel ballen, een fluitje en pionnen vindt, dan maken we er een sportieve dag van met het thema klaar voor de start.
Hieronder vind je een aantal van de thema’s die je tegen kunt komen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden bepalen we welk thema op welke dag plaatsvindt. Eén ding is zeker: bij elk thema zorgen we voor een heleboel afwisselende, uitdagende en natuurlijk veilige activiteiten.

  • Feest!: Vandaag maken we er een feestje van. We gaan de lekkerste cakejes bakken (en natuurlijk ook opeten) en dansen op te gekke feestmuziek. We spelen het grote verrassingsspel en gaan de boel supermooi versieren.
  • Klaar voor de start?: Een actieve dag vol met sportieve spellen. Bij het hindernisparcours kruipen, rennen, springen en hinkelen we zo snel mogelijk naar de finish. En bij het touwtrekken komt het aan op echte spierballen om te zorgen dat jouw team wint. Aan het eind van de dag is er voor iedereen een diploma.
  • Beestenboel: We beginnen de dag met iedereen die dat wil te schminken als zijn favoriete dier. Daarna spelen we de leukste dierenspelletjes zoals het spannende dierengeluidenspel in het bos. En wat dacht je van olifantentikkertje en krokodillenbal? Klinkt goed toch?
  • Aan tafel: Koksmuts op, kookschort voor en gaan! Maar voordat we beginnen gaan we eerst ons eigen kookschort versieren. Daarna gaan we de lekkerste gerechtjes voor de lunch maken. ’s Middags gaan we met elkaar een supermooie en lekkere kasteelcake maken.
  • Reis om de wereld: Ga je mee op reis met de gele ballon? We komen langs verschillende landen waar we de leukste activiteiten in het thema van dat land gaan ondernemen.
Meld je direct aan
Zomeropvang_Ede
Zomeropvang_Ede
Zomeropvang_Ede

Groep 4 t/m 8

Voor deze groep hebben een superstoer programma gemaakt waarbij we zoveel mogelijk buiten bezig zijn. Met activiteiten als een survivalparcours, zwemmen, een spannende mystery game, Expeditie Robinson en crazy 88 bieden we een bomvol programma.

Maandag: In teams strijden we tijdens spannende challenges tegen elkaar om de winnaar te worden van onze eigen Expeditie Robinson. Bij elke challenge zijn er weer andere vaardigheden nodig. Zo komen bij het bouwen van de hoogste bamboepiramide ruimtelijk inzicht en goed kunnen knopen goed van pas. En bij het boogschieten kom je een eind met kracht maar heb je ook coördinatie en doelgerichtheid nodig. Ook gaan we de strijd aan tijdens het maken van vuur, levend memory, de kokosnotenchallenge en nog veel meer.

Dinsdag: Vandaag gaan we op pad in de omgeving. Met behulp van een gps-apparaat proberen we het mysterie van de verdwenen kok op te lossen. Allerlei aanwijzingen leiden steeds naar nieuwe coördinaten. Alleen door goed samen te werken en logisch na te denken zal het team het mysterie kunnen oplossen. Gelukkig krijgen ze tussendoor regelmatig een telefoontje van een ‘echte’ detective.

Woensdag: Strakgespannen kabels over sloten met weinig houvast, tunnels van oude houten vaten en touwnetten op steile hellingen. Dat klinkt als een echt survivalparcours! Op loopafstand van onze locatie is een supertof survivalparcours waar we lekker vies gaan worden.

Donderdag: Nadat de groep in verschillende teams is verdeeld gaan ze aan de slag om tijdens het spel Crazy 88 zoveel mogelijk verrassende, spannende of gekke opdrachten tot een goed einde te brengen. Uit een lijst met 88 opdrachten kiezen de teams zelf welke opdrachten ze willen doen. Maar pas op: sommige opdrachten leveren veel meer punten op dan andere. Welk team voert ze het beste uit en heeft de handigste tactiek?

Vrijdag: Vandaag brengen we een bezoekje aan subtropisch zwembad De Peppel, deze ligt op loopafstand van onze locatie. In dit verrassende zwembad vind je naast een gewone glijbaan van wel 107 meter ook een spectaculaire bandenglijbaan. En is het mooi weer? Dan kunnen we een plons nemen in het buitenzwembad of lekker chillen op de grote ligweide.

Meld je direct aan

Locatie

We maken gebruik van het gebouw van Scouting Jan Hilgers in Ede. Dit is niet zomaar een scoutinggebouw, maar een hele mooie verbouwde boerderij. In de omgeving vind je veel parken en bos waar we de leukste spellen zullen gaan spelen. Bij de boerderij hebben we 2 grasvelden en een kampvuurkuil om gezellig marshmallows te roosteren of broodjes te bakken.

Binnen in de boerderij vind je 2 mooie lokalen waar we kunnen eten en een ruime schuur om spellen te doen als het een keer wat minder mooi weer is. Ook hebben we nog een mooie bovenverdieping waar lekkere banken staan om te chillen en waar je lekker kunt knutselen.

Natuurlijk is er ook voldoende sanitair zoals wc’s, wasbakken en een douche aanwezig en een grote keuken waar de begeleiding voor de lunch iets lekkers klaarmaakt.

Adres:
Dwarsweg 1
6715 AT Ede

Zomeropvang_Ede