Actieve spelweken

Wilt u als gemeente meer activiteiten organiseren om de jeugd buiten te laten spelen?

Wanneer u als gemeente in bepaalde wijken jeugd wil activeren om buiten te gaan spelen en deze jeugd een paar mooie weken wilt bieden, kan Brood & Spelen u daarbij helpen met onze dienst ‘Actieve spelweken’.

Ervaring

Wij hebben ervaring in het organiseren van deze actieve programma’s voor kinderen met als doel de jeugd in bepaalde wijken leuke en sportieve weken te bieden. Dit kan o.a. ingezet worden tijdens de diverse schoolvakanties. Onze activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen in de doelgroep 4 t/m 12 jaar.

Wij hebben dit onlangs 6 weken lang georganiseerd voor de jeugd in Amsterdam stadsdeel Nieuw-West. Dagelijks organiseerden wij op verschillende pleinen een actief zomerprogramma als onderdeel van de Midzomer Mokum.

Hoe ziet het programma er van deze spelweken uit?

Wij kunnen grotere evenementen organiseren zoals een ‘Oud Hollandse Spelen’, een zeskamp en Expeditie Robinson. Maar ook kunnen wij diverse sport- en spelactiviteiten aanbieden. Denk hierbij aan sjoelen, voetbaltoernooien, bingo, koekhappen en zaklopen.

De teams

Onder leiding van een pedagogisch medewerker (pleincoach) bieden wij een uitgebreid pakket aan activiteiten aan. De pleincoach wordt bijgestaan door verschillende ervaren medewerkers van onze tussenschoolse opvang. De inzet van de hoeveelheid medewerkers per locatie is afhankelijk van uw wensen en de grootte van het evenement.

Meer informatie?

Ons gezamenlijke doel is om de jeugd een super, uitdagende en veilige vakantie te bezorgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het organiseren van actieve spelenweken voor uw gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden.

Actieve spelweken

  • Tijdens vakanties kinderen uitdagende activiteiten bieden
  • Kinderen uit de wijk met elkaar verbinden
  • Kinderen weer lekker te laten buiten spelen

Vraag informatie aan