Actieve buitenschoolse opvang op uw school

Actief, persoonlijk en betrokken. Dat zijn de kernwoorden van onze buitenschoolse opvang. Met elke maand een nieuw programma met de leukste activiteiten, waarbij kinderen worden gestimuleerd om hun talenten verder te ontwikkelen.

Met onze creatieve, originele en avontuurlijke activiteiten maken wij de kinderen nieuwsgierig. Zo krijgen de kinderen de ruimte om te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Heb je even geen zin om actief mee te doen dan kan dat natuurlijk ook. Er is ook ruimte om even lekker een boekje te lezen en bij te komen van de drukke schooldag.

Onze medewerkers zijn echte professionals

Onze pedagogisch medewerkers zijn echte professionals. Onze medewerkers hebben een pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3, een EHBO diploma, zijn gecertificeerd BHV’er en worden jaarlijks getraind in het werken met de meldcode kindermishandeling. Op locaties hebben we een mix van ervaren en minder ervaren medewerkers. Zo blijven we van elkaar leren.

Actief en effectief luisteren naar kinderen met gelijkwaardigheid en respect

We streven ernaar om alle medewerkers in de Gordonmethode te trainen. Deze methode, ontworpen door ontwikkelingspsycholoog Thomas Gordon, gaat uit van actief luisteren. In opvoedingsrelaties betekent dit dat de pedagogisch medewerker het kind in zijn waarde laat en respectvol benadert. De Gordon methode gaat uit van geweldloze communicatie. In de relatie tussen medewerker en kind is er een verschil in rol, maar gelijkwaardigheid in communicatie. Actief en effectief luisteren is hierbij belangrijk. Alle medewerkers van Brood & Spelen worden in deze methode getraind. Wij vinden het belangrijk om ook hier aansluiting te vinden op het beleid en de visie van de school. Graag gaan wij met u in overleg om dit zo goed mogelijk te regelen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Klik op de onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag informatie aan