Buitenschoolse opvang met de leukste activiteiten

Bent u op zoek naar actieve buitenschoolse opvang voor uw kind? Naar een plek waar er genoeg ruimte is om te spelen en te ontdekken? Wilt u opvang waar uw kind vaak naar buiten gaat en de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en in aanraking te komen met verschillende activiteiten? Gewoon een plek waar uw kind zich thuis voelt en het naar zijn/haar zin heeft, zodat u met een gerust hart kunt werken. Dan bent u bij Brood & Spelen aan het juiste adres.

Actief, persoonlijk en eigentijds. Dat zijn de kernwoorden van onze buitenschoolse opvang. Met elke maand een nieuw programma met de leukste activiteiten, waarbij kinderen worden gestimuleerd om hun talenten verder te ontwikkelen. Heb je even geen zin om actief mee te doen dan kan dat natuurlijk ook. Er is ook ruimte om even lekker een boekje te lezen en bij te komen van de drukke schooldag.

Onze medewerkers zijn echte professionals

Onze pedagogisch medewerkers zijn echte professionals. Onze medewerkers hebben een pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3, een EHBO diploma, zijn gecertificeerd BHV’er en worden jaarlijks getraind in het werken met de meldcode kindermishandeling. Op locaties hebben we een mix van ervaren en minder ervaren medewerkers. Zo blijven we van elkaar leren.

Actief en effectief luisteren naar kinderen met gelijkwaardigheid en respect

We streven ernaar om alle medewerkers in de Gordonmethode te trainen. Deze methode, ontworpen door ontwikkelingspsycholoog Thomas Gordon, gaat uit van actief luisteren. In opvoedingsrelaties betekent dit dat de pedagogisch medewerker het kind in zijn waarde laat en respectvol benadert. De Gordon methode gaat uit van geweldloze communicatie. In de relatie tussen medewerker en kind is er een verschil in rol, maar gelijkwaardigheid in communicatie. Actief en effectief luisteren is hierbij belangrijk.

Kom een keertje vrijblijvend kijken?

U en uw kind(eren) zijn van harte welkom op onze locaties.