Zomerkamp Putten

Programma

Hieronder vind je het programma voor het zomerkamp in Putten. Het programma van zondag t/m woensdag is anders dan het programma van woensdag t/m vrijdag. Boek je voor een hele week dan doe je uiteraard alle activiteiten.

Zondag t/m woensdag

 • Klimbos: Volop actie tussen de bomen in het klimbos! Er zijn maar liefst 8 verschillende parcoursen die vol zitten met de leukste en avontuurlijkste onderdelen. Van een tonnenlift, wipe-outballen tot glijbaan, evenwichtsbalken, een bewegend net en een spinnenweb. En zelfs een skateboard en een fiets op 25 meter hoogte! Je komt onderweg van alles tegen in de bomen! Natuurlijk is iedereen goed gezekerd en krijgen we vooraf een goede instructie.
 • Proefjes met Mad Science: Dit wordt kliederen en plakken, maar ook heel goed wegen en precies meten. Samen met Mad Science gaan we experimenteren met stofjes en chemische reacties. Hoe maak je een spuwende vulkaan of grote rookringen? En door de juiste stofjes met elkaar te mengen ontstaat er kunstblubber in allerlei kleuren.
 • Scavenger hunt: We gaan in groepjes op zoektocht naar allerlei voorwerpen, zoals een spinnenweb, paddenstoel of een omgevallen boom. Natuurlijk laten we dit allemaal gewoon in het bos liggen, we maken een foto als bewijs. Welk team heeft als eerste de hele scavenger hunt voltooid?

 

 

 

Meld je direct aan

Woensdag t/m vrijdag

 • Subtropisch zwembad: We brengen een bezoekje aan het subtropisch zwembad in het dorp. In dit verrassende zwembad vind je naast een gewone glijbaan van wel 107 meter ook een spectaculaire bandenglijbaan. En is het mooi weer? Dan kunnen we een plons nemen in het buitenzwembad of lekker chillen op de grote ligweide.
 • Expeditie Robinson: In teams strijden we tijdens spannende challenges tegen elkaar om de winnaar te worden van onze eigen Expeditie Robinson. Bij elke challenge zijn er weer andere vaardigheden nodig. Zo komen bij het bouwen van de hoogste bamboepiramide ruimtelijk inzicht en goed kunnen knopen goed van pas. En bij het boogschieten kom je een eind met kracht maar heb je ook coördinatie en doelgerichtheid nodig. Ook gaan we de strijd aan tijdens het maken van vuur, levend memory, de kokosnotenchallenge en nog veel meer.
 • Mystery game: Vandaag gaan we op pad in de omgeving. Met behulp van een gps-apparaat proberen we het mysterie van de verdwenen kok op te lossen. Allerlei aanwijzingen leiden steeds naar nieuwe coördinaten. Alleen door goed samen te werken en logisch na te denken zal het team het mysterie kunnen oplossen. Gelukkig krijgen ze tussendoor regelmatig een telefoontje van een ‘echte’ detective.
Meld je direct aan
Zomerkamp_putten

Locatie

Onze locatie ligt midden in het bos. De perfecte plek voor een zomerkamp dus. We hebben de beschikking over een mooi gebouw met vier verschillende ruimtes. Twee hiervan zijn de slaapzalen: één voor de jongens en één voor de meiden. De andere ruimtes kunnen we gebruiken om te eten en binnenactiviteiten te doen. Ook is er een lekkere loungehoek.

In de grote keuken is alle ruimte om lekkere maaltijden te bereiden. Natuurlijk is er ook schoon en voldoende sanitair: we hebben meerdere douches en toiletten.

Buiten hebben we ook alle ruimte: ons eigen terrein is wel 2 hectare groot en ligt aan de rand van het bos. Ook is er een hele mooie kampvuurkuil met daarbij een podium. Hier kunnen we marshmallows roosteren en natuurlijk een spetterende bonte avond houden als afsluiting van de week.

Adres:
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881NC Putten

Zomerkamp_putten

Data & prijzen

Week 1: 5 t/m 10 augustus

Week 2: 12 t/m 17 augustus

Prijs zondag t/m woensdag: € 199
Prijs woensdag t/m vrijdag: € 159
Prijs zondag t/m vrijdag: € 324

Toeslagen:
Huur fiets: € 35 voor een hele week, € 25 voor een halve week
Uiteraard kun je ook zelf een fiets meenemen

Inbegrepen

 • Activiteiten
 • Verblijf en overnachting op de locatie
 • Maaltijden en tussendoortjes
 • Begeleiding

Niet inbegrepen

 • Vervoer naar de locatie v.v.
 • Evt huur fiets