Medewerker Werving & Selectie – 24-32 uur

Wie zijn wij? 

Brood & Spelen is een warme en gezellige kinderopvangorganisatie. We zijn vooral actief in de tussenschoolse opvang op meer dan 70 basisscholen in heel Nederland. We spelen in op ontwikkelingen in onderwijsland en behoeften van basisscholen.

Ons team Werving & Selectie bestaat in totaal uit 2 medewerkers en houdt zich dagelijks bezig met het werven en selecteren van vrijwilligers en schoolcoördinatoren voor de tussenschoolse opvang en pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang.

Functieomschrijving:

Als junior recruiter bij Brood & Spelen in Scherpenzeel help jij mensen die graag met kinderen werken aan een nieuwe functie. Dit kan zowel een vrijwilligersfunctie zijn als een vaste baan. Jij pakt zelfstandig wervingen op, maakt en onderhoudt contacten met vrijwilligersorganisaties in het land en weet via pakkende Social Media posts kandidaten te werven voor onze teams. Naast het nabellen van de binnengekomen reacties, ga jij ook actief op zoek naar de juiste talenten op bijvoorbeeld Linkedin. Wij zijn landelijk actief op diverse locaties waardoor je soms ook een dagje het land in trekt om ter plaatse te werven. Verder zorg je dat de administratie tiptop in orde is en je onderhoudt contact met onze buitendienst.

Waar ga je dan aan de slag?

Je gaat werken op een kleinschalig, gezellig kantoor in Scherpenzeel. Je zal vooral samenwerken met de collega’s van Marketing & Communicatie en je zult wisselend op kantoor of in het land bezig zijn. Het is een functie voor 28-32 uur, verdeelt over 4 dagen. De werktijden zijn flexibel in te vullen. Een super mooie kans om te proeven aan het recruitmentvak!

Wat heb je nodig:

  • Een enthousiaste, vrolijke persoonlijkheid
  • In staat om zelfstandig te functioneren
  • MBO werk- en denkniveau
  • Eigen vervoer

Interesse? Solliciteer direct!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij Brood & Spelen? Reageer dan direct via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en CV naar

Ben jij iemand die graag op onderzoek uit gaat en niet bang is om op mensen af te stappen? Reageer dan snel via onderstaande button of mail je motivatiebrief en CV naar werken@broodspelen.nl

Solliciteren