Medewerker Werving & Selectie regio Parkstad- 20 uur

Wie zijn wij? 

Brood & Spelen is een warme en gezellige kinderopvangorganisatie. We zijn vooral actief in de tussenschoolse opvang op meer dan 80 basisscholen in heel Nederland. We spelen in op ontwikkelingen in onderwijsland en behoeften van basisscholen.

Ons team Werving & Selectie houdt zich dagelijks bezig met het werven en selecteren van vrijwilligers en schoolcoördinatoren voor de tussenschoolse opvang, pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang en medewerkers voor GBT scholen in regio Parkstad (alle Gemeentes Zuid-Oost Limburg).

Functieomschrijving:

Als medewerker werving & selectie help jij mensen die graag met kinderen werken aan een nieuwe functie. Dit kan zowel een vrijwilligersfunctie zijn als een vaste baan. Jij pakt zelfstandig wervingen op, maakt en onderhoudt contacten met vrijwilligersorganisaties in het land en weet via pakkende Social Media posts kandidaten te werven voor onze teams. Naast het nabellen van de binnengekomen reacties, ga jij ook actief op zoek naar de juiste talenten op bijvoorbeeld Linkedin. Wij zijn landelijk actief op diverse locaties waardoor je soms ook een dagje het land in trekt om ter plaatse te werven. Voor deze functie concentreer je je vooral op regio Parkstad. Verder zorg je dat de administratie tiptop in orde is en je onderhoudt contact met onze buitendienst.

Waar ga je dan aan de slag?

Je werkt voornamelijk vanuit huis. Het is een functie voor 20 uur, verdeeld over meerdere dagen. De werktijden zijn flexibel in te vullen. Een super mooie kans om te proeven aan het recruitmentvak!

Wat heb je nodig:

  • Een enthousiaste, vrolijke persoonlijkheid
  • In staat om zelfstandig te functioneren
  • MBO werk- en denkniveau
  • Eigen vervoer

Interesse? Solliciteer direct!

Ben jij iemand die graag op onderzoek uit gaat en niet bang is om op mensen af te stappen? Reageer dan snel via onderstaande button of mail je motivatiebrief en CV naar werken@broodspelen.nl

Solliciteren