Vrijwilligers voor de overblijf – Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool Titus Brandsmaschool in Venlo-Blerick.

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school?

Dan zijn we op zoek naar jou!

TSO Titus Brandsma, Blerick

Basisschool Titus Brandsma is de basisschool in het hart van Blerick. Al vanaf 1573 wordt er onderwijs gegeven aan de kinderen op de Titus Brandsma school. Uiteraard zijn we met de tijd meegegaan en wordt er op onze school gedegen onderwijs gegeven op een eigentijdse wijze.

De kinderen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling, Wij kennen de kinderen en zij kennen ons. Bewegende kinderen leren beter. Ouders en kinderen zijn samen verantwoordelijk en samen werken we aan verbetering van de toekomst!

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als vrijwilliger zorg  jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens de lunch ondersteun en help je de kinderen waar nodig! Na het eten is het tijd om te spelen, en verzorg jij samen met collega’s de activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Werkdagen en tijden

De overblijf vind plaats meerdere middagen tussen 11:30 en 13:30 uur.
Welke dagen jij beschikbaar bent wordt van te voren besproken.

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s! Elk jaar een gezellig team uitje! Voor jou actieve bijdrage ontvangt je 10,- per keer en krijgt je gratis trainingen, waarvoor je een certificaat ontvangt. Daarnaast ben je alle schoolvakanties vrij!

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast en heb je een hart voor kinderen? Geef je gegevens door via de button hieronder of stuur je naam, de school en je telefoonnummer naar jamie@broodspelen.nl.

Voor meer informatie over Brood & Spelen kijk op onze website.

Aanmeldingsformulier