Vrijwilligers voor de overblijf – basisschool de Samensprong in Grubbenvorst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Samensprong in Grubbenvorst.

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school?

Dan zijn we op zoek naar jou!

TSO de Samensprong, Grubbenvorst

Op de Samensprong leren kinderen boven zichzelf uit te stijgen, samen leren vanuit betrokkenheid! Dat is het statement van de school, dat een veilige omgeving biedt met respect en aandacht voor elkaar.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als vrijwilliger zorg  jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens de lunch ondersteun en help je de kinderen waar nodig! Na het eten is het tijd om te spelen, en verzorg jij samen met collega’s de activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Werkdagen en tijden

De overblijf vind plaats op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11:30 en 13:30 uur.
Welke dagen jij beschikbaar bent wordt van te voren besproken.

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s! Elk jaar een gezellig team uitje! Voor jou actieve bijdrage ontvangt je 10,- per keer en krijgt je gratis trainingen, waarvoor je een certificaat ontvangt. Daarnaast ben je alle schoolvakanties vrij!

 

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast en heb je een hart voor kinderen? Geef je gegevens door via de button hieronder of stuur je naam, de school en je telefoonnummer naar jamie@broodspelen.nl.

Voor meer informatie over Brood & Spelen kijk op onze website.

Aanmeldingsformulier