Operationeel Manager 32 – 36 uur

Brood & Spelen

Brood & Spelen is de grootste partner van basisscholen op het gebied van Tussenschoolse opvang (overblijven), Gezonde lunch en Ondersteuning bij klassenuitval, daarnaast hebben wij een aantal eigen BSO’s.

We zijn actief op meer dan 80 scholen in heel Nederland en vangen meer dan 40.000 kinderen per week op. Dit doen wij met een team van regiomanagers, pedagogisch medewerkers, schoolcoördinatoren en 700 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Brood & Spelen is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. We spelen in op ontwikkelingen in onderwijsland en op de behoeften van basisscholen en ouders.

FUNCTIE | Operationeel Manager

De Operationeel manager verbindt mensen en heeft oog voor iedereen, intern en extern. Je stuurt de Regiomanagers, Pedagogisch-coach van de BSO’s en Interne trainers. Je motiveer en inspireer hen om de juiste bewegingen te maken. Je kent het DNA van de sector en weet welke impact wet& regelgeving heeft. In nauwe samenwerking met de directeur draag je bij aan het bewaken en vormgeven van de visie en zorg je dat dienstverlening, gedrag en verdere innovatie daarop aansluit. Je bent in staat ontwikkelingen te signaleren en deze te vertalen ten behoeve van de algemene strategie van de organisatie.

Consequent, communicatief en resultaatgericht

Je bent consequent in waar jij en de organisatie voor staan. Maakt duidelijk waar ieders verantwoordelijkheid ligt, hoe de processen lopen en geeft hier leiding en structuur aan. De Operationeel manager stimuleert mensen om zelf sturing te geven aan hun werk en de te behalen resultaten, in het perspectief voor de toekomst van de organisatie. Je maakt waar wat je belooft, intern en extern.

Je bent communicatief sterk, kan goed met mensen omgaan en relaties opbouwen. Je kunt goed luisteren, staat open voor ieders perspectief en laat mensen meedenken. Je kunt de visie en missie van de organisatie goed overbrengen zowel intern als extern. Je krijgt mensen mee in jouw gedachtegoed en die van de organisatie. Je bent in staat de parels binnen de organisatie te ontdekken en te behouden.

Je bent resultaatgericht, hebt een kosten kritische instelling en vindt het leuk om nieuwe toegevoegde waardes te creëren. Je gaat voor resultaat op het gebied van kwaliteit, professie en vernieuwing. Je weet welk niveau je wilt behalen qua dienstverlening en omzet. Daarbij neem je maatregelen met de nodige dosis lef, uithoudingsvermogen en enthousiasme. Je hebt een hands-on mentaliteit en gaat voor verbinding. Dit vraagt om mensenkennis en een koersvaste aansturing. Je vindt het leuk om groei te realiseren en professionaliteit te verbeteren. Samen met de Regiomanagers, Pedagogisch-coach van de BSO’s en Interne trainers zorg je ervoor dat Brood & Spelen de vanzelfsprekende voorkeurpartner is.

PROFIEL | VERBINDEND manager

We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan. Iemand die proactief en ondernemend is, zelf verantwoordelijkheid draagt maar ook anderen hierop durft aan te spreken. Iemand die in staat is en het leuk vindt om de organisatie verder te professionaliseren, anderen hierin meekrijgt en enthousiasmeert. Je hebt de kennis in huis om structuur aan te brengen, werkprocessen te borgen en je schakelt makkelijk tussen strategische vraagstukken en operationele issues. Je hebt HBO werk- en denkniveau, ervaring binnen de kinderopvang of het onderwijs en kent het DNA van de sector. Je hebt leidinggevende ervaring in een verantwoordelijke functie.

AANBOD

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met een hoge verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor de nodige dosis lef en vernieuwing. Er liggen kansen om marktaandeel en omzet te vergroten en kwalteitsslagen te maken. Een werkomgeving die in beweging is en waar je het met elkaar voor mekaar kan krijgen. De functie is voor 32/36 uur in de week

 

Interesse? Solliciteer direct!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij Brood & Spelen? Reageer dan direct via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en CV naar
werken@broodspelen.nl.

Solliciteren