Allround administrateur/manager business control

Brood & Spelen is de marktleider in ondersteuning van basisscholen op het gebied van overblijven (tussenschoolse opvang / pleinwacht), organiseren van activiteiten en evenementen, trainingen en zomerschool, noodopvang bij studiedagen of uitval van docenten. Brood & Spelen is hierbij actief op circa 80 basisscholen in Nederland, waarbij het op enkele scholen ook een BSO exploiteert.

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe stap in een groeiende organisatie? Ben je daarnaast secuur, accuraat en betrokken? Dan ben jij de Allround Administrateur/ Manager Business Control die wij zoeken en maken we graag persoonlijk kennis met je!

Taken en verantwoordelijkheden:

Jij wordt verantwoordelijk voor de planning- en control cyclus, het aanleveren en analyseren van stuurinformatie en het uitvoeren van operationele administratieve werkzaamheden. Je maakt scherpe financiële en commerciële rapportages. Je hebt een toekomstgerichte blik, die gevoed wordt door efficiencyverbeteringen, planning & control.

Jij zorgt samen met 2 assistenten voor de dagelijkse administratie (financieel, HRM, verzekeringen), die je automatiseert en optimaliseert waar mogelijk. Dit geeft je de tijd om slimme dashboards te maken en de stuurinformatie te verbeteren, budgetbewaking op zetten en te zorgen voor adequate maandcijfers. Jouw dashboards/ rapportages helpen het bedrijf betere keuzes maken. Jij zorgt voor structuren, planning en verbetering in de samenwerking en afstemming met de verschillende afdelingen. Daarnaast verzorg je de LB en OB aangiftes en stel je de conceptjaarrekening op in afstemming met de directie; ook ICT, verzekeringen, juridische en contractuele geschillen en vergunningen vallen onder straks onder jou.

Profiel:

  • Feeling met het bedrijf, product en de doelgroep
  • Een hands-on mentaliteit met HBO/ WO denkniveau
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring, waarbij vakinhoudelijke kennis op het gebied van financiële administratie, managementinformatie, planning en control, administratieve organisatie (AO/IC) is opgedaan
  • Je bent kritisch, klantgericht, overtuigend, zelfstandig en een echte teamspeler
  • Je bent thuis in Exact en Excel, en overige ICT- en automatiseringskennis
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende baan in een enthousiast team. Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring
  • Inzet 32u of 36u per week (in onderling overleg te bepalen)
  • Standplaats van de functie is Scherpenzeel (Gld)

Interesse? Solliciteer direct!

Voor meer informatie neem contact op met H.J.T. Mensink, bestuurder/directeur, via h.mensink@broodspelen.nl of 06-48470863.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij Brood & Spelen? Reageer dan direct via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en CV naar
werken@broodspelen.nl.

Solliciteren