Activiteiten begeleider 10 uur – Amsterdam

Wij zijn Brood & Spelen, we verzorgen tussenschoolse- (overblijf en pleinwacht) en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf hun kleutertijd tot ze naar de middelbare school gaan. Voor diverse scholen in Amsterdam zijn wij op zoek naar een energieke activiteitenbegeleider die ervaring heeft met het opzetten van een activiteitenprogramma op scholen. De activiteiten vinden voornamelijk plaats tijdens de pauze op het schoolplein. Hiernaast zal je met het staande team deze activiteiten gaan uitvoeren, hierin heb je een begeleidende en coachende rol.

Ben jij enthousiast, sportief en heb je affiniteit met kinderen? Heb je een pedagogische achtergrond en kan je waar nodig optreden en een veilige omgeving waarborgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij ontzorgen basisscholen. We verzorgen tussenschoolse- (overblijf en pleinwacht) en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf hun kleutertijd tot ze naar de middelbare school gaan. We zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang door onze persoonlijke aanpak en afwisselende activiteiten. Zo bieden we onder andere ook cursussen voor overblijfmedewerkers, studiedagenopvang en de organisatie van activiteiten en feesten op school. Brood & Spelen is actief op meer dan 60 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwachten. Daarnaast hebben we drie locaties voor buitenschoolse opvang.

Wat houdt deze uitdagen functie in?

Je zal voor drie keer per week naar verschillende scholen worden gestuurd om daar onze medewerkers te begeleiden in het organiseren en uitvoeren van activiteiten. Deze activiteiten bedenk je zelf, maar je hebt een nauwe samenwerking met de coördinator van het team en de regiomanager. Hierover schrijf je een plan van aanpak en hier houd je de voortgang van bij. Je stelt een activiteitenprogramma op en werkt deze ook uit. Dit betreft een functie van 10 uur per week. Dagen zijn bespreekbaar en de werktijden liggen tussen 11.00 en 14.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal MBO opleiding met pedagogische achtergrond.
  • Enkele jaren ervaring in soort gelijke functie.
  • Affiniteit met kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • Je bent een aanpakker en teamplayer.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je hebt ervaring met activiteiten uitzetten en organiseren.
  • Je bent in het bezit van een auto

Heb je vragen of interesse in deze functie, neem dan contact op via werken@broodspelen.nl of telefonisch met ons kantoor in Scherpenzeel via 033-258 8684.

Interesse? Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast, sportief en heb je affiniteit met kinderen? Reageer direct via onderstaande button!

Bij vragen over deze functie kan je een mail sturen naar werken@broodspelen.nl.

Solliciteren