Tussenschoolse opvang in lijn met de visie van de school

Wilt ook een rustige pauze? En dat de overblijf goed geregeld is? Dat u zich niet hoeft bezig te houden met het werven van overblijfmedewerkers? Wij zorgen er graag voor dat alles goed verloopt, zodat u rustig kunt lunchen. Door onze jarenlange ervaring weten wij van aanpakken!

Brood & Spelen verzorgt de tussenschoolse opvang (TSO) op zo’n 60 scholen in Nederland. Per school ontwikkelen we een passend opvangprogramma in lijn met de visie van de school. De afspraken die we hierover maken, leggen we vast in een contract en verwerken we in een school overblijf plan. Op die manier weten we wat we van elkaar mogen verwachten. We delen de overblijfgroepen flexibel in. Indien mogelijk maken we hierbij een splitsing tussen kleuters en overige leerlingen. Om het overblijven zo leuk mogelijk te maken besteden we, naast aandacht aan het eten, ook tijd aan activiteiten, zoals het maken van creatieve kunstwerken, spelletjes op het schoolplein, voorlezen en nog veel meer.

Onze enthousiaste overblijfmedewerkers maken het verschil

Onze enthousiaste overblijfmedewerkers hebben een actieve houding tijdens het lunchen en op het plein. Zij zorgen na de pauze voor een warme overdracht naar de leerkracht. Ook heeft elke school een eigen coördinator, zodat er een centraal aanspreekpunt is voor de school en de ouders. In het geval van calamiteiten staan onze medewerkers paraat. Het werven en selecteren van de overblijfmedewerkers wordt geregeld door Brood & Spelen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Klik op de onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag informatie aan