TSO bij continurooster: Pleinwacht

Denkt u ook na over andere schooltijden? Het invoeren van een continurooster, het vijf gelijke dagenmodel of een andere vorm. Of heeft u al een continurooster en loopt u tegen een probleem aan met de pauzes van de leerkrachten of andere problemen? Dan is onze dienst pleinwacht misschien iets voor uw school. Wij verzorgen de pleinwacht zodat de leerkrachten even rustig kunnen lunchen door de inzet van onze tso medewerkers.

Brood & Spelen zorgt ervoor dat alles goed verloopt op het plein. Onze pleinwachten houden alles nauwlettend in de gaten en hebben een actieve houding op het plein. Wij kunnen als daar behoefte aan is ook extra activiteiten organiseren, zowel binnen als buiten. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de school en wij bieden dan ook verschillende oplossingen op maat. Alle afspraken worden vastgelegd in een school plein plan, zodat de opvang in lijn is met de wensen en de visie van de school.

Onze enthousiaste pleinwachten maken het verschil

Onze enthousiaste pleinwachten zorgen na de pauze voor een warme overdracht naar de leerkracht. Ook heeft elke school een eigen coördinator, zodat er een centraal aanspreekpunt is voor de school en de ouders. Ook in het geval van calamiteiten staan onze medewerkers paraat. Het werven en selecteren van pleinwachten wordt geregeld door Brood & Spelen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Klik op de onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag informatie aan