Studiedagen-opvang

Leuk dat u interesse heeft in de studiedagen-opvang op uw school. Opvang regelen tijdens studiedagen kan soms een heel geregel zijn. Met de studiedagen-opvang van Brood & Spelen brengt u uw kind gewoon naar school en zorgen wij voor een superleuke dag. U kunt zelf bepalen voor welke en hoeveel studiedagen u uw kind wilt aanmelden. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over deze nieuwe vorm van opvang.

Meld uw kind(eren) aan

 

 

Meer informatie

Per dag betaalt u €15 per kind, hiervoor worden de kinderen de hele dag opgevangen en ondernemen ze toffe activiteiten zoals boogschieten, outdoor lasergamen of een gps-tocht. Voor de jongere kinderen bieden we speciale themadagen en leuke spelletjes. Daarnaast zijn drinken gedurende de hele dag en een broodje knakworst bij de lunch inbegrepen.

De opvang vindt gewoon plaats op de school van uw kind en u kunt uw kind brengen tussen 08.30 en 09.00 uur. De dag eindigt tussen 17.00 en 17.30 uur. De kinderen worden in twee leeftijdsgroepen verdeeld: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. Voor de jongste kinderen is er ongeveer 1 begeleider per 6 kinderen, voor de oudste groep ongeveer 1 begeleider per 8 kinderen. Alle begeleiders zijn uiteraard in het bezit van een VOG.

Voor de start van de opvang ontvangt u van ons nog een document met praktische informatie, hierin kunt u lezen waar op school we verzamelen, wat uw kind mee moet nemen, etc.
Het verontschuldigde bedrag wordt zo’n 2 weken voorafgaand aan de betreffende studiedag via automatische incasso afgeschreven (tegen meerkosten van € 5 kunt u ook kiezen voor het doen van een overschrijving).

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meld uw kind(eren) aan

Bekijk de algemene voorwaarden van onze studiedagen-opvang.