Stagiair Marketing & Communicatie

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die de afdeling Marketing & Communicatie komt ondersteunen.

Brood & Spelen is een jonge organisatie en de afdeling Marketing & Communicatie is bezig met verschillende projecten, waaronder het vernieuwen van de website en ontwerpen van promotiematerialen.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden zullen zeer gevarieerd zijn. Denk aan het plaatsen van content op de website en onze social media kanalen, het begeleiden en regelen van promotiemateriaal voor de locaties¬†en het redigeren en opmaken van elektronische activiteitenprogramma’s. Ook ondersteun je onze 28 locaties met verschillende communicatieactiviteiten, zoals het organiseren van open dagen, ad-hoc communicatie en nog veel meer.

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een student die een opleiding volgt in de richting van marketingcommunicatie op HBO niveau. Om de rol van stagiair goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: analytisch, communicatief vaardig, zelfstandig, flexibel en sociaal. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die pro-actief is en van aanpakken weet.

Interesse?

Stuur je motivatie en je CV naar werken@broodspelen.nl. Voor vragen kan je contact opnemen via communicatie@broodspelen.nl.

Over Brood & Spelen kinderopvang

Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Wij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Wij zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang, door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Brood & Spelen heeft 3 kinderdagverblijven, 25 locaties voor buitenschoolse opvang, is actief op 60 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwachten.

 

Reageer op deze vacature!