Spelbegeleiders Brood & Spelen zomerweken – Midzomermokum Amsterdam

In samenwerking met de gemeente Amsterdam organiseren wij de Brood & Spelen zomerweken van 12 juli t/m 20 augustus. Ben jij enthousiast, actief en heb je affiniteit met kinderen? Kun je waar nodig optreden en een veilige omgeving waarborgen èn ben jij op zoek naar een supertoffe vakantiebaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij ontzorgen basisscholen. We verzorgen tussenschoolse- (overblijf en pleinwacht) en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf hun kleutertijd tot ze naar de middelbare school gaan. We zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang door onze persoonlijke aanpak en afwisselende activiteiten. Zo bieden we onder andere ook cursussen voor overblijfmedewerkers, studiedagenopvang en de organisatie van activiteiten en feesten op school. Brood & Spelen is actief op meer dan 70 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwachten. Daarnaast hebben we drie locaties voor buitenschoolse opvang.

Wat gaan we doen?

In samenwerking met de gemeente Amsterdam bieden wij tijdens de hele zomervakantie de leukste activiteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In deze weken organiseren we allerlei activiteiten op 3 verschillende pleinen in Amsterdam -West. Wij zijn op korte termijn op zoek naar enthousiaste pleinbegeleiders om de kinderen tijdens de activiteiten te begeleiden.

Waar?

Op het schoolplein van basisschool ’t Koggeschip (Abraham Kuyperplein) en het schoolplein van basisschool de Kikker (Evertweertsplantsoen) in Amsterdam- West.

Werkdagen en -tijden

Iedere doordeweekse middag. Werktijden zijn van 13.00- 16.30 uur. De zomerweken duren 6 weken. Mocht je hier een deel van beschikbaar zijn gaan we ook graag met je in gesprek.

Wat heeft Brood & Spelen jou te bieden?

  • Een superleuke ervaring die je ook nog eens op je CV kunt zetten
  • Een leuke baan tijdens de zomer die aansluit op je schoolvakantie
  • Veel plezier in een team van enthousiaste mensen
  • Een leuke vergoeding!

Je bent bij Brood & Spelen in dienst en je hebt de volgende taken:

  • Toezicht houden op de kinderen en hen begeleiden tijdens de activiteiten op het plein.
  • Je bent een aanpakker en teamplayer
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Affiniteit met kinderen en jongeren
  • Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of directe omgeving Amsterdam-West.

Interesse? Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast, actief, heb je affiniteit met kinderen en zin om ons te komen helpen tijdens de zomervakantie? Reageer direct via onderstaande button!

Bij vragen over deze functie kan je een mail sturen naar werken@broodspelen.nl.

Solliciteren