Schoolcoördinator pleinwacht basisschool Cleophas in Utrecht – 10 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoolcoördinator voor basisschool Cleophas in Utrecht voor 10 uur in de week. Wil jij een leuke leidinggevende baan en alle schoolvakanties vrij zijn? Kom dan ons pleinwachtteam versterken!

Coördinator pleinwacht basisschool Cleophas in Utrecht

Ben jij opzoek naar een baan waarin je al je organisatietalent, sociale skills én enthousiasme kwijt kunt? En draag je graag bij aan een fijne pauzetijd voor de kinderen op school?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Basisschool Cleophas

Deze Jenaplanschool ligt in de wijk Overvecht in Utrecht. Het plein is afgesloten en wordt gedeeld met de naastgelegen school. Brood & Spelen verzorgt hier de pleinwacht. Naast het schoolplein wordt er door de bovenbouw groepen ook gespeeld op het speelterrein naast de school.

 Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jouw team vrijwilligers de pauze voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de pauze ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en bied je ondersteuning tijdens het spelen en bij de  (buiten) activiteiten.

Ook houd je je  bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders, leerkrachten en directie van de school.

Dit ben jij

Jij hebt een actieve houding en bent positief ingesteld. Je beschikt over organisatie en coördinatietalent en schakelt gemakkelijk tussen verschillende situaties. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe je mensen in beweging krijgt. Je denkt in kansen en mogelijkheden, neemt initiatief en bent niet bang verantwoordelijkheid te nemen.

Werkdagen en tijden

Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De overblijf vindt plaats tussen 11:30 en 13:30 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen. Je bent alle schoolvakanties vrij!

Dit bieden wij jou!

Een contract bij Brood & Spelen. Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte om daarin te groeien en te ontwikkelen.

 

Denk jij na het lezen van deze vacature, dit ben ik! Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl Of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684

Reageer op deze vacature