Schoolcoördinator tussenschoolse opvang basisschool Sterrenrijk in Geleen

Wij zijn op zoek naar een actieve schoolcoördinator voor Sterrenrijk in Geleen voor 10 uur in de week. Kom jij ons team versterken?

Coördinator pleinwacht  Sterrenrijk Geleen

Ben jij iemand die van aanpakken weet? En bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht?
Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Sterrenrijk Geleen

Op basisschool Sterrenrijk doen wij er alles aan om een leuke overblijf te organiseren. Wij bouwen een goede band op met onze leerlingen en zorgen voor een goede communicatie met de juffen en meesters. Zo zorgen wij er samen voor dat het iedere overblijf weer een feestje is.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jou team vrijwilligers de overblijf voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de overblijf ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en biedt je ondersteuning tijdens het spelen en bij de  (buiten) activiteiten.

Ook houd je je  bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders en leerkrachten.

Werkdagen en tijden

 Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de maandag, dinsdag en donderdag. De overblijf vind plaats tussen 11:30 en 13:00 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte om daarin te groeien en te ontwikkelen.

Solliciteer nu!

Na het lezen van deze leuke vacature begint het natuurlijk te kriebelen en wil je graag werken bij Brood & Spelen!

Ben jij enthousiast en heb je ervaring met het werken met kinderen? Geef je gegevens door via de button hieronder of stuur je naam, de school en je telefoonnummer naar jamie@broodspelen.nl.

Voor meer informatie over Brood & Spelen kijk op onze website.

Reageer op deze vacature