Coördinator pleinwacht basisschool SBO de Driesprong in Amsterdam – 10 uur

Ben jij iemand die van aanpakken weet én bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht?
Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Basisschool SBO de Driesprong

De Driesprong is een school voor leerlingen die in het basisonderwijs om verschillende redenen niet op hun plek zitten. Er wordt uitgegaan van de mogelijkheden van het kind! Een veilige omgeving en respect voor elkaar staan op deze school centraal.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jouw team vrijwilligers de overblijf voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de overblijf ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en je biedt ondersteuning tijdens het spelen en bij de  (buiten) activiteiten.
Ook houd jij je bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders en leerkrachten.

Werkdagen en tijden

Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over maandag t/m vrijdag. De overblijf vind plaats tussen 10:30 en 13:00 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

Wij bieden jou een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s! Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en ruimte krijgt om daarin te kunnen groeien en ontwikkelen. Ook ontvang je een vast salaris en je bent alle school vakanties vrij!

Is Brood & Spelen iets voor jou?
Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl of reageer direct via onderstaande button.
Bellen mag natuurlijk ook:
033-2588684

Aanmeldingsformulier