Schoolcoördinator basisschool Jules Verne

Ben jij degene die bruist van organisatietalent én enthousiasme? Zoek jij een baan waarin je al deze kwaliteiten verder kan ontwikkelen?

Lijkt het jou leuk om de pauzetijd voor kinderen op school nóg leuker te maken?

Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!”

Dit is Basisschool Jules Verne

Bij deze basisschool is leren niet alleen een reis is, maar een avontuur! Dat betekent dat er niet alleen lesgeven wordt, maar er ook wordt gewerkt aan het creëren van een betekenisvolle en op maat gemaakte leeromgeving die perfect aansluit bij de unieke ontwikkeling van elk kind.

Geen enkel kind is hetzelfde, en dat is precies hoe de kinderen benaderd worden – met oog voor hun individualiteit. Daarnaast wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen.

Bij OBS Jules Verne wordt het onderwijs net een tikkeltje anders vormgegeven, omdat er op die manier wordt voldaan aan de unieke onderwijsbehoeften van elk kind.

De missie van Jules Verne is: ‘Samen werken aan je toekomst.’

 Wat ga je doen

Als coördinator ben jij de verbindende factor die de school van binnen en buiten kent. Je organiseert diverse activiteiten en bent contactpersoon voor externe partners, zoals docenten die creatieve vakken aanbieden. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en leveren van de lunchboodschappen. Je krijgt hierin de vrijheid om je eigen logistiek uit te vinden. Zodat het bestellen en leveren soepel verloopt.

Je geeft leiding aan een team vrijwilligers. Samen zorgen jullie voor een leuke, gezonde en actieve overblijf voor de kinderen op school. Administratieve taken, contact met ouders en leerkrachten behoren ook tot jouw takenpakket.

Kortom, als coördinator ben je de sleutel tot een vloeiende organisatie op onze school en draag je bij aan een inspirerende omgeving voor de kinderen.

Dit ben jij

Jij hebt een actieve houding en bent positief ingesteld. Je beschikt over organisatie en coördinatietalent en schakelt gemakkelijk tussen verschillende situaties. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe je mensen in beweging krijgt. Je denkt in kansen en mogelijkheden, neemt initiatief en bent niet bang verantwoordelijkheid te nemen. Leiding geven gaat jou makkelijk af. Daarnaast kan je goed het overzicht bewaren.

 Wat vragen wij van jou

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met collega’s.
  • Je bent een doener, iemand die weet hoe je moet aanpakken.
  • Je bent stressbestendig, assertief en flexibel ingesteld.

Werkdagen en tijden

Je werkt 26 uur in de week, onder schooltijd. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Waarvan je een aantal uur op school werkt en een aantal uur thuis. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij.

Wat bieden wij

  • Een veelzijdige functie voor 26 uur met een passend salaris op basis van ervaring en opleidingsniveau.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Vakantiegeld
  • Een verantwoordelijke baan bij een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen.

Sollicitatie

Indien je enthousiast bent over deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande button of stuur je CV en motivatie naar werken@broodspelen.nl.