Coördinator pleinwacht bij de Johannesschool in Amsterdam – 8 uur

Ben jij iemand die van aanpakken weet én bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht?
Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Johannesschool

Op deze school staat veiligheid centraal. Een voorwaarde om te kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Doordat je je veilig voelt durf je fouten te maken en ook weer van deze fouten te leren.
Een school waar mogelijkheden van kinderen worden gezien!

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jou team vrijwilligers de overblijf voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de overblijf ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en je biedt ondersteuning tijdens het spelen  en bij de  (buiten) activiteiten.

Ook houd je je  bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders en leerkrachten.

Werkdagen en tijden

Je werkt 8 uur in de week, verdeeld over de ma, di, do en vrijdag. De overblijf vind plaats tussen 11:45 en 13:15 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

Wij bieden jou een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s! Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en ruimte krijgt om daarin te kunnen groeien en ontwikkelen. Ook ontvang je een vast salaris en je bent alle school vakanties vrij!

Is Brood & Spelen iets voor jou?
Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl of reageer direct via onderstaande button.
Bellen mag natuurlijk ook:
033-2588684