Schoolcoördinator tussenschoolse opvang basisschool de Glashorst in Scherpenzeel – 10 uur

Wij zijn op zoek naar een actieve schoolcoördinator voor de Glashorst in Scherpenzeel voor 10 uur in de week. Kom jij ons team versterken?

Coördinator tussenschoolse opvang bij basisschool de Glashorst in Scherpenzeel

Ben jij iemand die van aanpakken weet, pak jij de leiding wanneer dat nodig is én bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als overblijf coördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jouw team de kinderen op school een fijn overblijf moment te bezorgen. Tijdens het eten van de lunch zorg jij ervoor dat er in de klassen een fijne sfeer is en tijdens het spelen ondersteun je bij de (buiten) activiteiten.

Ook hou je je bezig met taken als, het bijhouden van de administratie, contact onderhouden met ouders en leerkrachten, en ben jij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers binnen jou team.

Werkdagen en tijden

Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de ma, di, do en vrijdag. De overblijf vind plaats tussen 11:30 en 13:30 uur. De uren voor de administratieve taken zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s! Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en ruimte krijgt om daarin te kunnen groeien en ontwikkelen. Ook ontvang je een vast salaris en je bent alle school vakanties vrij!

Is Brood & Spelen iets voor jou?

Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl.
Bellen mag natuurlijk ook: 033-2588684