Recruiter regio Zuid-Limburg – 20-24 uur

Waar ben jij, spontane netwerker uit het mooie Zuid-Limburg?

 

Wie zijn wij? 

Brood & Spelen is een warme en gezellige kinderopvangorganisatie. We zijn vooral actief in de tussenschoolse opvang op meer dan 80 basisscholen in heel Nederland. We spelen in op ontwikkelingen in onderwijsland en behoeften van basisscholen.

Onze recruiters houden zich dagelijks bezig met het werven van vrijwilligers en schoolcoördinatoren voor de tussenschoolse opvang, pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang en pauzemedewerkers voor de GBT-scholen. Deze zijn voornamelijk gevestigd in Venlo en regio Parkstad (alle Gemeentes Zuid-Oost Limburg).

Functieomschrijving:

Als recruiter help jij mensen die graag met kinderen werken, aan een nieuwe functie. Dit kan zowel een vrijwilligersfunctie zijn als een vaste baan. Jij pakt zelfstandig wervingen op, maakt en onderhoudt contacten met vrijwilligersorganisaties in het land en weet via pakkende Social Media posts kandidaten te werven voor onze teams. Naast het nabellen van de binnengekomen reacties, ga jij ook actief op zoek naar de juiste talenten op bijvoorbeeld Linkedin en kun je out of the box denken als het aankomt op het bereiken van nieuwe medewerkers. Je bent een echte netwerker die zorgt voor naamsbekendheid en kansen ziet om medewerkers te werven.

Wij zijn landelijk actief op diverse locaties waardoor je soms ook een dagje het land in trekt om ter plaatse te werven. Je hebt geregeld contact met onze scholen, de gemeentes en je collega’s van Brood & Spelen over de stand van zaken. Voor deze functie concentreer je je vooral op de regio Parkstad en af en toe Venlo. Verder zorg je dat de administratie tiptop in orde is en je onderhoudt contact met onze buitendienst.

Waar ga je dan aan de slag?

Je werkveld is vanuit huis, op scholen en in de regio. Het is een functie voor 20-24 uur, verdeeld over meerdere dagen. De werktijden zijn flexibel in te vullen en voornamelijk onder schooltijd. Een super mooie kans om te proeven aan het recruitmentvak!

Wat heb je nodig:

  • Een enthousiaste, vrolijke persoonlijkheid
  • In staat om zelfstandig te functioneren
  • MBO werk- en denkniveau
  • Eigen vervoer
  • Woonachtig in Zuid-Limburg

Interesse? Solliciteer direct!

Ben jij iemand die graag op onderzoek uit gaat en niet bang is om op mensen af te stappen? Reageer dan snel via onderstaande button of mail je motivatiebrief en CV naar werken@broodspelen.nl

Solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld