Recruiter Amsterdam – 18 – 20 uur

Wie zijn wij? 

Brood & Spelen is een warme en gezellige kinderopvangorganisatie. We zijn vooral actief in de tussenschoolse opvang op meer dan 75 basisscholen in heel Nederland. We spelen in op ontwikkelingen in onderwijsland en behoeften van basisscholen.

Ons recruitment team bestaat uit 3 recruiters en houdt zich dagelijks bezig met het werven van vrijwilligers en schoolcoördinatoren voor de tussenschoolse opvang en pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang.

Functieomschrijving:

Als recruiter bij Brood & Spelen in Amsterdam help jij mensen die graag met kinderen werken, aan een nieuwe functie. Jij pakt zelfstandig wervingen op, maakt en onderhoudt contacten met vrijwilligersorganisaties in regio Amsterdam en weet via pakkende Social Media posts kandidaten te werven voor onze teams. Naast het nabellen van de binnengekomen reacties, ga jij ook actief op zoek naar de juiste talenten op bijvoorbeeld Linkedin. Je bent een echte netwerker die zorgt voor naamsbekendheid en kansen ziet om medewerkers te werven. Wij zijn landelijk actief op diverse locaties waardoor je ook het land in trekt om ter plaatse te werven. Verder zorg je dat de administratie tiptop in orde is en je onderhoudt contact met onze buitendienst.

Waar ga je dan aan de slag?

Je werkveld is vanuit huis, op scholen en in de regio. Het is een functie voor 18 – 20 uur, verdeeld over meerdere dagen. De werktijden zijn flexibel in te vullen en voornamelijk onder schooltijd. Een super mooie kans om te proeven aan het recruitmentvak!

Wat heb je nodig:

  • Een enthousiaste, vrolijke persoonlijkheid
  • In staat om zelfstandig te functioneren
  • MBO werk- en denkniveau
  • Eigen vervoer

Interesse? Solliciteer direct!

Ben jij iemand die graag op onderzoek uit gaat en niet bang is om op mensen af te stappen? Reageer dan snel via onderstaande button of mail je motivatiebrief en CV naar werken@broodspelen.nl

Solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld