Coördinator pleinwacht bij basisschool de Pijlstaart in Vinkeveen 10 uur

Ben jij opzoek naar een baan waarin je al je organisatietalent, sociale skills én enthousiasme kwijt kunt?
Dan ben jij de actieve coördinator die wij zoeken!

 

Basisschool de Pijlstaart

De Pijlstaart is een echte dorpsschool waar iedereen zich welkom mag voelen. Er wordt een gestructureerde en veilige leeromgeving gecreëerd voor de kinderen waar iedereen zich maximaal voor inzet zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jou team vrijwilligers de overblijf voor de kinderen te verzorgen. Tijdens de overblijf ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en bied je ondersteuning tijdens het spelen en bij de (buiten) activiteiten.

Ook houd je je bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders en leerkrachten.

Werkdagen en tijden

Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De overblijf vind plaats tussen 11:15 en 13:15 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

En wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte krijgt om daarin te groeien en te ontwikkelen.

Is Brood & Spelen iets voor jou?
Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl of reageer direct via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook: 033-2588684

Reageer op deze vacature