Gezonde Basisschool van de Toekomst Pauzemedewerkers – in Simpelveld en Bocholtz

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen een leuke vergoeding tussen de middag de kinderen willen begeleiden tijdens de gezonde overblijf voor de toekomst op basisscholen Meridiaan in Simpelveld en BS Bocholtz in Bocholtz. Je zal op beide scholen worden ingezet aangezien deze vlak bij elkaar in de buurt liggen.

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Meridiaan Simpelveld

De Meridiaan school in Simpelveld is een euregio school, en er wordt een tweede taal Duits aangeboden . Buiten de fysieke en sociale veiligheid voor ieder kind is er zeer zeker aandacht voor de gezonde basis voor ieder kind. De school biedt nl. iedere dag verse groente en fruit aan voor ieder kind . Ook is er grote aandacht voor sport en spel en hiervoor wordt volop gelegenheid geboden op de prachtige speelweide aansluitend aan de school.

BS Bocholtz

Op BS Bocholtz is een ieder kind welkom ongeacht geloofsovertuiging, nationaliteit, kleur, of anderszins.

De school ligt op een unieke locatie midden in de natuur met uitzicht op de  Wilhelmina toren in Vaals. Aangrenzend de school liggen de 3 schoolpleinen en ligt er een prachtige weide waar vaker een picknick wordt aangeboden voor alle kinderen . Het schoolplein is voorzien van allerlei soorten speeltoestellen.

Wie wil hier niet graag een pleinwacht vervullen en de kinderen optimaal begeleiden in hun sociale en gezonde ontwikkeling met uiteraard ook begeleiding in spel en sport.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als vrijwilliger zorg  jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens de lunch ondersteun en help je de kinderen waar nodig! Na het eten is het tijd om te spelen, en verzorg jij samen met collega’s de activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Werkdagen en tijden

De overblijf vind plaats meerdere middagen tussen 11:30 en 13:30 uur.
Welke dagen jij beschikbaar bent wordt van te voren besproken.

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s! Elk jaar een gezellig team uitje! Voor jou actieve bijdrage ontvangt je 10,- per keer en krijgt je gratis trainingen, waarvoor je een certificaat ontvangt. Daarnaast ben je alle schoolvakanties vrij!

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast en heb je een hart voor kinderen? Geef je gegevens door via de button hieronder of stuur je naam, de school en je telefoonnummer naar jamie@broodspelen.nl.

Voor meer informatie over Brood & Spelen kijk op onze website.

Aanmeldingsformulier