Overblijfmedewerker bij de Margrietschool in Ermelo

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school?

Dan zijn we op zoek naar jou!

De Margrietschool

De Margrietschool staat op een prachtig plekje in het centrum van Ermelo en grenzend aan de Kanovijver. Ieder kind heeft talenten en kan deze ontwikkelen. Leren en ontdekken gaan hand in hand met veiligheid, motivatie en plezier. Met een mooi, uitdagend en afgesloten schoolplein, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als overblijfmedewerker zorg  jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens het buitenspelen ondersteun je de kinderen waar nodig en verzorg jij samen met collega’s activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Werkdagen en tijden

Brood & Spelen verzorgt in Ermelo op twee scholen de pleinwacht namelijk de Margrietschool en Bernhardschool. De medewerkers kunnen flexibel worden ingezet op deze scholen.

De overblijf vindt plaats op ma t/m vr tussen 11:30 en 13:30 uur.

Van te voren wordt besproken welke dagen jij beschikbaar bent. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij.

Dit bieden wij jou!

Per overblijfmoment ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €12,50. Je werkt binnen een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s. Elk jaar is er een teamuitje en om je verder te ontwikkelen als overblijfmedewerker volg je gratis trainingen.

 

Match jij perfect met Brood & Spelen en wil je graag als overblijfmedewerker aan de slag?

Stuur dan jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684.

Aanmeldingsformulier