Overblijfmedewerker bij basisschool Al-Ikhlaas in Haarlem

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Basisschool Al Ikhlaas

Deze islamitische basisschool heeft als grondslag het Islamitische geloof. De leerlingen delen allen dit geloof. Op dit moment zijn er meer dan 28 verschillende culturele achtergronden onder het team en leerlingen. Ieder kind is welkom op school, ongeacht de culturele of godsdienstige achtergrond. Bij basisschool Al Ikhlaas worden alle verschillen gezien als een meerwaarde om van elkaar te leren.

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als overblijfmedewerker zorg jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens het buitenspelen ondersteun je de kinderen waar nodig en verzorg jij samen met collega’s activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

Werkdagen en tijden

De overblijf vindt plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11:30 en 13:30 uur.

Van te voren wordt besproken welke dagen jij beschikbaar bent. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij.

Dit bieden wij jou!

Per overblijfmoment ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €13,30. Je werkt binnen een leuk en gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s. Elk jaar is er een gezellig teamuitje en om je verder te ontwikkelen als overblijfmedewerker volg je gratis trainingen.

Match jij perfect met Brood & Spelen en wil je graag als overblijfmedewerker aan de slag?

Stuur dan jouw motivatie naar werken@broodspelen.nlof reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684.

Aanmeldingsformulier