Ondersteunende diensten voor scholen

Wilt u uw tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang of kinderdagopvang in eigen beheer doen? Maar staan de administratieve lasten u tegen? Wij zorgen er graag voor dat uw backoffice op rolletjes loopt, zodat u zich kunt richten op de opvang. Door onze jarenlange ervaring op meer dan 100 locaties in Nederland weten wij van aanpakken!

Backoffice uitbesteden

U kunt ervoor kiezen om de backoffice door Brood & Spelen uit te laten voeren, terwijl de opvang wel de naam van de school of vereniging draagt. Zo kunt u zich volledig richten op de daadwerkelijk opvang, terwijl wij ondertussen zorgen dat uw administratie op rolletjes verloopt en er medewerkers beschikbaar zijn om administratieve vragen van uw klanten te beantwoorden.

Personeel nodig?

Ook kunnen wij u ondersteunen op het moment dat u door ziekte of andere redenen, een tekort aan opvangpersoneel heeft. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om op korte termijn aan uw vraag te kunnen voldoen.

Maatwerk

Omdat er bij iedere organisatie verschillende zaken spelen, werken wij samen met u aan de beste oplossing! Wij zijn flexibel en spelen graag in op uw wensen.

Cursussen voor uw personeel

Brood & Spelen heeft verschillende cursussen ontwikkeld om de kwaliteit en zorg te verbeteren bij de tussenschoolse opvang en pleinwacht. Daarmee leiden wij niet alleen onze eigen medewerkers op, maar ook die van andere organisaties. Meer informatie vindt u in de folder TSO Workshops.

Digitaal portaal

De administratie eenvoudig en duidelijk inzichtelijk voor uw klanten, dankzij de backoffice van Brood & Spelen. Wij zijn digitaal met ons kindportaal, dat zo wel online als via een app bereikbaar is. Hierdoor kunnen uw klanten gemakkelijk wijzigingen doorvoeren en de status hiervan controleren. Voor vragen zijn wij uiteraard ook digitaal bereikbaar, maar ook telefonisch, want dat is soms wel zo persoonlijk.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Klik op de onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier