KDV de Giraf

Bij kinderdagverblijf de Giraf in Beverwijk bieden wij dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij zijn gevestigd in het multifunctionele gebouw Meerestein aan de van der Hoopstraat 84. De groepsruimtes zijn gezellig en veilig ingericht en geven een warm en vertrouwd gevoel. In de aparte slaapruimtes kunnen de kinderen hun (middag)slaapje doen. De dagelijkse routine van drinken, eten, spelen, zingen, voorlezen en slapen biedt structuur en geeft de kinderen rust.

KDV de Giraf

Ontwikkeling & groei

Uw baby, dreumes en kleuter maken enorme sprongen in hun ontwikkeling. Het liefdevolle team van het kinderdagverblijf de Giraf ondersteunt deze ontwikkeling met bewuste aandacht. We werken met het Vroegschoolse (VVE) programma Uk & Puk. Met behulp van pop Puk leren de kinderen vanaf het prille begin om contact te maken met hun omgeving. De taalontwikkeling en ook de sociaal-emotionele ontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling worden gestimuleerd. Bovenal is dit programma een ontzettend leuke manier van spelenderwijs leren. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd op bijvoorbeeld het gebied van bewegen, muziek en dans. De kinderen genieten hiervan en je ziet ze groeien in hun ontwikkeling.

“Bij de Giraf krijgen we veel knuffels en zorgen ze goed voor ons. Dansen en lachen we en voelen we ons thuis. Het is 1 groot feest.”

Davey, 4 jaar.

Buiten spelen in de avonturentuin

De grote avonturentuin biedt verschillende speelplekken, zodat er ook voor de allerkleinsten een veilige beschutte plek is om hun zintuigen te ontwikkelen. Of je nu van klimmen, klauteren, verstoppertje spelen of wroeten in de aarde houdt, in de avonturentuin is het allemaal mogelijk. Er is zelfs speciale bewegwijzering aangebracht op de grond, zodat kinderen in speciale vakken kunnen parkeren en rijden. Zo kunnen ze vast kennismaken met “het verkeer”.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

Contact

Van der Hoopstraat 84
1945 TT Beverwijk

Telefoon

Kaboutergroep: 06-45399490
Safarigroep: 06-45399662

E-mail

Locatie: kdv-giraf@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-kdvgiraf@broodspelen.nl

Openingstijden

Hele dagopvang: Maandag t/m vrijdag 7:15/7:30-18:00

Groepen: 2 groepen van maximaal 16 kinderen per groep. Kabouterland en Safariland.

Voorschoolse opvang: Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

100 253 489

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

 

Meer informatie

Monique Braas

Locatiecoördinator
06-22746893

Foto’s KDV de Giraf