BSO Westerdok – het Atelier Westerdok

Westerdok is, samen met de andere Amsterdamse bso’s van Brood & Spelen, overgenomen door Partou kinderopvang. In 2019 worden de bso’s Partou. In januari 2019 kun je gewoon nog via deze website een rondleiding aanvragen of je inschrijven. Ben je nieuwsgierig naar Partou? Kijk dan op www.partou.nl  

Buitenschoolse opvang Westerdok ligt op de Westelijke eilanden, vlakbij de zeeheldenbuurt in het centrum in Amsterdam. De BSO is gevestigd in Ateliers Westerdok, een creatieve plek waar verschillende activiteiten worden aangeboden.

BSO Westerdok Amsterdam

BSO Westerdok - het Atelier

Moderne, creatieve en inspirerende omgeving

De ruimte heeft een stoere en inspirerende uitstraling waar kinderen van alles kunnen creëren, maar ook rustig een boekje kunnen lezen. Er worden veel kunst activiteiten georganiseerd. Op speelse wijze ontdek je vorm, toon, structuur, textuur, perspectief en andere beeldaspecten. Je maakt levensgrote schilderwerken, collages, totempalen, gips- en kleiwerkstukken of monotypes. We gaan natuurlijk ook lekker naar buiten en we organiseren ook andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een dansworkshop of een sport en speldag. Elke maand is er een nieuw activiteitenprogramma.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

 

 

Contact

Westerdok 318
1013 BH Amsterdam

Telefoon

BSO Westerdok: 06-43544043/06-45418038

E-mail

Locatie: bso-westerdok@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-westerdok@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 15:00-18:30
Woensdag: Gesloten
Vakanties: 8:00-18.:30

Groepen: Klaproos en Tulp met maximaal 20 kinderen per groep.

Voorschoolse opvang: Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

138 653 744

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

Meer informatie

Jose Flierman

Locatiecoördinator
06-13146908

Foto’s BSO Westerdok - het Atelier