BSO Plancius

Plancius is, samen met de andere Amsterdamse bso’s van Brood & Spelen, overgenomen door Partou kinderopvang. In 2019 worden de bso’s Partou. In januari 2019 kun je gewoon nog via deze website een rondleiding aanvragen of je inschrijven. Ben je nieuwsgierig naar Partou? Kijk dan op www.partou.nl  

De groepen bevinden zich in een mooi, ruim pand aan de 1e Breeuwersstraat in de Zeeheldenbuurt op de grens van Amsterdam Centrum, vlakbij het Haarlemmerplein. Zowel de Westelijke eilanden als de Zeeheldenbuurt, Jordaan en het Westerpark liggen op loopafstand.

BSO Plancius-Zeeheldenbuurt

 

BSO Plancius

Ruimte voor creativiteit

Dit voormalige schoolgebouw is volledig gerenoveerd. De speels ingerichte groepsruimten zijn ruim en licht. Er zijn verschillende speelhoeken waarin de kinderen naar keuze kunnen spelen. Zo hebben wij een bouwhoek, een poppenhoek, een bibliotheek, verkleedruimte en tafelvoetbal. Daarnaast is er de ruimte waar creativiteit tot uiting kan komen met diverse materialen.

BSO Plancius-Zeeheldenbuurt

Geïnspireerd op de activiteiten, weetjes, tips en doe-ideeën van IVN Scharrelkids is BSO Plancius veel buiten en ervaren de kinderen hoe ze van ‘buiten’ een natuurbelevenis kunnen maken. Bij Plancius bieden wij kinderen een fijne tijd. Met een enthousiast team, boordevol activiteiten en een huiselijke sfeer voelen de kinderen en hun ouders zich snel bij ons thuis.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

 

BSO Plancius-Zeeheldenbuurt

 

Contact

1e Breeuwersstraat 13
1013 MK Amsterdam

Telefoon

Vuurtoren: 06-43869679
Vlieger: 06-47377239

Tijdens de vakanties zijn we met name te bereiken op het nummer van de Vlieger.

E-mail

Locatie: bso-plancius@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-plancius@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 13:45-18:30
Woensdag: Gesloten
Vakanties: 8:00-18:30

Groepen: Twee groepen, de Vuurtoren en de Vlieger, met maximaal 20 kinderen per groep.

Voorschoolse opvang: Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

197 261 668

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

 

Meer informatie

Chari Vredevoogd

Locatiemanager
06-13146900

Foto’s BSO Plancius