BSO de Piramide

De Piramide is, samen met de andere Amsterdamse bso’s van Brood & Spelen, overgenomen door Partou kinderopvang. In 2019 worden de bso’s Partou. In januari 2019 kun je gewoon nog via deze website een rondleiding aanvragen of je inschrijven. Ben je nieuwsgierig naar Partou? Kijk dan op www.partou.nl  

Midden in de speeltuin van de Haarlemmer Houttuinen ligt de buitenschoolse opvang De Piramide. De Architectonisch niet te missen gebouw in de vorm van een witte Piramide is uniek in zijn soort en ligt midden in een omheinde speelplein. Het plein is voorzien van een toezichthouder waarmee  een goede samenwerking is.

BSO de Piramide, Haarlemmer Houttuinen

BSO de Piramide

Unieke en dynamische opvang

Binnen geven de bijzondere vorm en de verschillende hoeken vanzelf een leuke dynamiek. Er zijn meerdere speelhoeken waarin kinderen kunnen kiezen wat zij willen doen. Er is een grote open ruimte en de hoeken zijn ingericht als poppenhoek, leeshoek, bouwhoek en speelhoek. De pedagogisch medewerkers organiseren regelmatig leuke workshops met de kinderen.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

 

 

Contact

Haarlemmer Houttuinen 8
1013 GL Amsterdam

Telefoon

06-22555356

E-mail

Locatie: bso-piramide@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-piramide@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 13:45-18:30
Woensdag: 12:00-18:30
Vakanties: 08.00-18.30

Groepen: Drie groepen. De Toet 1 met maximaal 20 kinderen, De Toet 1A met maximaal 7 kinderen, Ra met maximaal 18 kinderen.

Voorschoolse opvang: Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

947 088 210

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

 

Meer informatie

Chari Vredevoogd

Locatiecoördinator
06-13146900

Foto’s BSO de Piramide