BSO de Meeuw

BSO de Meeuw is gevestigd in de ruime en schone kantine van sportvereniging VSC aan de Koningsweg 139. Hier hebben we een gezellige, nieuwe loungehoek tot onze beschikking. Ook mogen we gebruik maken van de omringende sportvelden. Op hetzelfde terrein zit onze Sport BSO de Rivierwijkers. Wij werken nauw met elkaar samen. Het voordeel hiervan is dat de kinderen zelf kunnen kiezen aan welke activiteit zij die dag willen meedoen. Op ongeveer 10 minuten fietsen ligt het prachtige bos Rhijnauwen. We maken regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld de gezellige kinderboerderij om de hoek met enorme speeltuin!

BSO Meeuw

Geweldige faciliteiten voor de kinderen

Wij bieden verschillende activiteiten aan gericht op de pijlers kunst/cultuur, theater, sport, natuur en muziek. Zo worden er regelmatig creatieve workshops zoals yoga, houtskooltekenen, stenen tekenen en andere kunstzinnige activiteiten aangeboden. Wij zien vaak dat kinderen met veel enthousiasme op zoek gaan naar (soms verborgen) talenten. Ook is er altijd ruimte voor spontane activiteiten. Is iemands band lek? Dan geven we toch een workshop band plakken! Daarnaast vinden we het geweldig om in de natuur te speuren naar voorwerpen waar we vervolgens iets creatiefs mee kunnen doen. In de vakanties voegen wij volledig samen met Sport BSO de Rivierwijkers en gaan we veel op stap en maken we superleuke uitjes.

"Dank voor alle liefdevolle, gezellige, persoonlijke momenten bij De Meeuw (en ook de Rivierwijkers). Mijn dochters kwamen al sinds de kleutertijd met veel plezier thuis na iedere heerlijke middag bij De Meeuw. Jullie zijn altijd betrokken geweest bij de kinderen, zorgvuldig en lief."

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

Contact

Koningsweg 139
3585 LA Utrecht

Telefoon

06-39110072

E-mail

Locatie: bso-meeuw@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-meeuw@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 14:00-18:30
Woensdag en vrijdag: 12:00-18:30 op de Rivierwijkers
Vakanties: 8:00-18:30

Groepen: Twee groepen. De Draken met maximaal 20 kinderen. De Teddyberen met maximaal 20 kinderen.

Voorschoolse opvang: Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

322 135 369

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

Meer informatie

Sandra Brouwer

Locatiecoördinator
06-45722051

Foto’s BSO de Meeuw