BSO Louis Bouwmeester

BSO Louis Bouwmeester is onze nieuwste en groene BSO in Amsterdam Slotervaart en is gevestigd in de prachtige en gerenoveerde Louis Bouwmeesterschool.

Duurzaamheid en gezonde voeding vinden wij erg belangrijk!

Bij BSO Louis Bouwmeester zijn we gek op de natuur en vinden we duurzaamheid en gezonde voeding erg belangrijk. Daarom noemen wij onszelf een groene BSO. Wij gaan zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten om op ontdekkingstocht te gaan. Struinen door het bos, spelen in de modder of het verzorgen van onze moestuintjes: tijd voor een frisse neus!

Binnen is het bij ons gezellig en knus. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. De ruimte is mooi licht en er is een keuken met apparatuur, speciaal afgestemd op de hoogte van de kinderen. Hier gaan ze bijvoorbeeld met eigen gekweekte groentes en fruit aan de slag.
De grote gymzaal biedt de mogelijkheid om te sporten en beschikt over een podium waar de kinderen hun theaterkunsten kunnen tonen. Kortom: er is voor elk kind wel iets gaafs om te doen!
Naast buitenschoolse opvang, verzorgen wij ook de pauze van de kinderen op de Lous Bouwmeesterschool tijdens het continurooster.

 

“Juf, BSO is echt leuk mag ik ook hier slapen? Juffen slapen hier ook toch?”

Louis, 6 jaar.

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

Contact

Louis Bouwmeesterstraat 14
1065 KW Amsterdam

Telefoon

06-10003247

E-mail

louisbouwmeester@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 14:15-18:30 uur

Groepen

Wij hebben een basisgroep met 10 kindplaatsen.

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

151537458

Inspectierapporten

Klik hier voor de inspectierapporten van BSO Louis Bouwmeester

 

Meer informatie

Locatiecoördinator Rachida El Ouaret

06-10003247