BSO de Kraai

De Kraai is, samen met de andere Amsterdamse bso’s van Brood & Spelen, overgenomen door Partou kinderopvang. In 2019 worden de bso’s Partou. In januari 2019 kun je gewoon nog via deze website een rondleiding aanvragen of je inschrijven. Ben je nieuwsgierig naar Partou? Kijk dan op www.partou.nl  

BSO de Kraai is gevestigd in een karakteristiek en gerenoveerd pand, in een rustige straat op de Oostelijke eilanden aan het Funenpark. De groepsruimtes zijn groot en we beschikken over een ruime buitenspeelplaats. Het gebouw fungeert als een echt kindcentrum. U vindt hier alles onder één dak: kinderdagverblijf, naschoolse opvang, consultatiebureau, verloskundige en het Pedagogium. De verschillende organisaties maken gebruik van elkaars faciliteiten en deskundigheid.

Brood & Spelen Amsterdam, Oostelijke Eilanden, Funenpark
BSO de Kraai

BSO de Kraai

Bij ons is het elke dag een feestje!

Bij ons is het altijd gezellig en knus. Daarnaast hebben we een superleuk activiteitenaanbod: van yoga tot koken en schmink workshops tot aan culturele uitstapjes en salsa workshops. Ook houden we regelmatig een ‘Scavenger Hunt’ in het Funenpark. Een Scavenger Hunt is eigenlijk veel leuker en actiever dan een speurtocht en je leert ook nog eens van alles over de natuur!

Kom langs voor een rondleiding!

Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. Klik hieronder om een rondleiding aan te vragen of bel met onze locatiecoördinator.

Contact

Kraijenhoffstraat 32
1018 RL Amsterdam

Telefoon

06-43544541

E-mail

Locatie: bso-kraai@broodspelen.nl
Oudercommissie: oc-kraai@broodspelen.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 14:45-18:30
Vakanties: 08.00-18.30

Groepen

Groep ‘Gekke Gerrit Maatjes’ en groep ‘Coole BSO’ met beide 20 plaatsen.

Voorschoolse opvang 

Nee

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

168 996 716

Link inspectierapporten:

Klik hier voor de inspectierapporten.

Meer informatie

Lulu Schouten

Locatiecoördinator
06-13146917

Foto’s BSO de Kraai