Kinderen een leuke tijd bezorgen op de tussenschoolse opvang

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind tussen de middag? Een plek waar uw kind rustig een broodje kan eten en kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Een plek waarbij het overblijven professioneel geregeld is door enthousiaste overblijfmedewerkers en waar de kinderen de vrijheid hebben om te spelen? Dan ben u bij Brood & Spelen aan het juiste adres.

Actief, persoonlijk en eigentijds. Dat zijn de kernwoorden van onze tussenschoolse opvang. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen even rustig kunnen lunchen. De kinderen kunnen even bijkomen van de les. Na het eten is er tijd om even lekker te spelen. Wij gaan zoveel als mogelijk naar buiten om daar actief te spelen. Het activiteitenprogramma stemmen wij af op wat er op dat moment speelt, bijvoorbeeld koningsdag, Moederdag, zomer en kerst. Ook bedenken wij de activiteiten samen met de kinderen. Dan zijn ze zo trots dat ze het zelf hebben bedacht.

Onze enthousiaste overblijfmedewerkers maken het verschil

Onze enthousiaste overblijfmedewerkers zorgen dat alles goed verloopt tijdens het overblijven en hebben een actieve houding. Er gebeurt altijd wel iets en het is dan belangrijk dat er adequaat gereageerd wordt. Na de pauze zorgen zij voor een warme overdracht naar de leerkracht. Elke school heeft een eigen coördinator, zodat er een centraal aanspreekpunt is voor de school en de ouders. Ook in het geval van calamiteiten staan onze medewerkers paraat. Al onze vrijwilligers en medewerkers worden geschoold.

Opvangsoorten tussenschoolse opvang

Voor de tussenschoolse opvang hebben wij drie opvangsoorten:

  • Overblijven op basis van abonnement voor een aantal vaste dag(en) per week.
  • Een flexibel abonnement (1, 2 of 3 dagen). Een dag in de week die wekelijks flexibel ingezet kan worden.

Meld uw kind nu aan

Klik op de onderstaande button om uw kind aan te melden.

Direct inschrijven