Coördinator pleinwacht basisschool in Amersfoort – Bergkwartier – 12 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoolcoördinator voor een basisschool in Amersfoort voor 12 uur in de week. Wil jij een leuke leidinggevende baan en alle schoolvakanties vrij zijn? Kom dan ons pleinwachtteam versterken!

Coördinator pleinwacht in Amersfoort – Bergkwartier – 12 uur

Heb jij ervaring in het werken met kinderen? En ben jij opzoek naar een baan waarin je al je organisatietalent, sociale skills én enthousiasme kwijt kunt?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Basisschool in de regio Amersfoort

Deze school ligt in een rustige woonwijk in het Bergkwartier in Amersfoort. Buiten is de school voorzien van een uitdagend natuurspeelplein waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.
Een warme omgeving waar ieder kind zich veilig en welkom voelt!

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als coördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jouw team vrijwilligers de pauze voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de pauze ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en bied je ondersteuning tijdens het spelen en bij de  (buiten) activiteiten.

Ook houd je je  bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders, leerkrachten en directie van de school.

Dit ben jij

Jij hebt een actieve houding en bent positief ingesteld. Je beschikt over organisatie en coördinatietalent en schakelt gemakkelijk tussen verschillende situaties. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe je mensen in beweging krijgt. Je denkt in kansen en mogelijkheden, neemt initiatief en bent niet bang verantwoordelijkheid te nemen.

Werkdagen en tijden

Je werkt 12 uur in de week, verdeeld over de maandag t/m vrijdag. De pleinwacht vindt plaats tussen 11:45 en 12.45 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen. Je bent alle schoolvakanties vrij!

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte om daarin te groeien en te ontwikkelen.

 

Denk jij na het lezen van deze vacature, dit ben ik! Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl Of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684

Reageer op deze vacature