Coördinator pleinwacht in Amersfoort – woonwijk Bergkwartier – 12 uur

Heb jij ervaring in het werken met kinderen? En vind jij het een uitdaging om de pauze voor de kinderen als een feestje te laten verlopen?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Basisschool in de regio Amersfoort

Deze school ligt in een rustige woonwijk in het Bergkwartier in Amersfoort. Buiten is de school voorzien van een uitdagend natuurspeelplein waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.
Een warme omgeving waar ieder kind zich veilig en welkom voelt!

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met jouw team vrijwilligers de overblijf voor de kinderen te verzorgen.
Tijdens de overblijf ben jij het aanspreekpunt van de vrijwilligers en bied je ondersteuning tijdens het spelen en bij de  (buiten) activiteiten.

Ook houd je je  bezig met taken als, het bijhouden van de administratie en contact onderhouden met ouders en leerkrachten.

Werkdagen en tijden

Je werkt 12 uur in de week, verdeeld over de maandag t/m vrijdag. De overblijf vindt plaats tussen 11:30 en 13:00 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen. Je bent alle schoolvakanties vrij!

Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte om daarin te groeien en te ontwikkelen.

 

Is Brood & Spelen iets voor jou? Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684.

Aanmeldingsformulier